تکذیب عدم صدور ویزا برای کیانوش/ رستمی قطعاً در مسابقات جهانی آمریکا حضور پیدا خواهد کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۲۳۱

تکذیب عدم صدور ویزا برای کیانوش/ رستمی قطعاً در مسابقات جهانی آمریکا حضور پیدا خواهد کرد

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری تأکید کرد که کیانوش رستمی قطعاً در مسابقات جهانی آمریکا حضور پیدا خواهد گرد. نبودن نام کیانوش در لیست اولیه وزنه برداران وزن ۸۵ کیلوگرم به دلیل ناهماهنگی موجود بین مسئولان برگزاری مسابقات و سایت فدراسیون جهانی است
تکذیب عدم صدور ویزا برای کیانوش/ رستمی قطعاً در مسابقات جهانی آمریکا حضور پیدا خواهد کرد
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در خصوص قرار نگرفتن نام کیانوش رستمی در لیست اولیه مسابقات جهانی وزنه‌برداری در سایت رسمی فدارسیون جهانی اظهار داشت: با توجه به این که پیش از این مکاتباتی را با فدراسیون جهانی داشتیم، به نظر می‌رسد ناهماهنگی بین تیم اجرایی و مسئولان برگزاری مسابقات و روابط عمومی سایت مسابقات باعث به وجود آمدن چنین شائبه‌ای شده است.
وی افزود: ویزای کیانوش رستمی صادر شده و  روز یکشنبه یک نماینده از  فدراسیون جهانی به عنوان جایگزین ایران در کنگره حضور خواهد داشت و با توجه به مشکلات عدم صدور ویزا و اینکه ما نمی‌توانستیم در کنگره حضور پیدا کنیم ناچار بودیم لیست نهایی را در زمان کنگره اعلام کنیم و به همین دلیل به نظر می‌رسد سایت فدراسیون جهانی یا فدارسیون وزنه‌برداری آمریکا دچار اشتباه شده و مشکلی بابت حضور کیانوش رستمی در این مسابقات وجود ندارد.
رئیس فدراسیون وزنه‌برداری خاطرنشان کرد: طی تلاش‌های زیاد که چند هفته اخیر از سوی وزارت ورزش و وزارت امور خارجه صورت گرفت، ویزای کیانوش به همراه سایر نفرات صادر شده است و به اعتقاد من به دلیل ناهماهنگی موجود نام رستمی در این لیست قرار نگرفته است، ولی مشکلی در این خصوص وجود ندارد و کیانوش رستمی به همراه سایر نفرات با قدرت در مسابقات جهانی حضور پیدا خواهد کرد.
مرادی در پایان تأکید کرد: کشور انگلیس هم مانند ایران در کنگره حضور ندارد و قرار است فدراسیون جهانی یک نماینده را برای این کشور مثل ما انتخاب کند. من در اسرع وقت مکاتبات جدیدی، جدای از مکاتبات قبلی، انجام خواهم داد و قطعاً مشکلی از این بابت وجود ندارد و  این دل‌نگرانی را قطعاً از بین خواهیم برد.
پربازدیدترین آخرین اخبار