نشست هستهاي واشنگتن بينتيجه و شعاري پايان يافت
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فرانسه، نشست بين المللي هستهاي در واشنگتن با سوگند ياد كردن كشورهاي حاضر براي جلوگيري از دستيابي تروريستها به سلاحهاي هستهاي در 4 سال آينده پايان يافت.
بر اساس اين گزارش، در نشست مزبور تحت عنوان «تروريسم هستهاي، بزرگترين تهديد امنيتي»، 40 كشور دنيا و از جمله سازمان بين المللي انرژي اتمي و دبير كل سازمان ملل حضور داشتند.
کارشناسان مسائل سياسي، برگزاري نشست بين المللي هستهاي در واشنگتن را در شرايطي که كشورهاي خاورميانه همچنان تهديدات هستهاي زرادخانه رژيم صهيونيستي را بزرگترين خطر اتمي جهان اعلام ميكنند و خود آمريکا تنها استفاده كننده از سلاحهاي اتمي تاريخ جهان است، را قابل تامل اعلام كردهاند.
همچنين تاكيد قدرتهاي هستهاي حاضر در اين نشست از جمله فرانسه بر حفظ بمبهاي هستهاي خود نيز از مسائلي است كه حاكي از فرمايشي و بي نتيجه بودن چنين نشستي است.
لازم به ذكر است، بحث تعريف تروريست نيز از مباحثي است كه غربيها و آمريكاييها تفسيري خودخواهانه از آن دارند و هر كه را با آنها نيست، تروريست اعلام مي كنند./انتهاي پيام/