آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۱۴۱۶

رونالدو: پسرم در آینده توپ طلا خواهد برد

رونالدو، فوق ستاره رئال مادرید مدعی شد که پسرش، کریستیانو جونیور بسیار جاه طلب است و در آینده به دنبال کسب توپ طلا خواهد بود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،ستاره پرتغالی پنجشنبه شب برای پنجمین بار توانست عنوان بهترین بازیکن جهان را کسب کرده و توپ طلا را از آن خود کند. او که علاقه زیادی دارد پسرش نیز فوتبالیست شود و جا پای خودش بگذارد، مدعی شد که کریستیانو جونیور نیز در آینده توپ طلا می‌برد.

او گفت:" خیلی خوشم می‌آید که پسرم هم مثل من است. او به من گفته که حتی از من هم بهتر خواهد شد. او گفته حداقل 5 بار توپ طلا را خواهم برد. رقابت بین من و مسی؟ خیلی به این موضوع فکر نمی‌کنم. احتمالا این موضوع ناخودآگاه است. هدف من این است که خودم را شکست دهم."

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار