آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۱۸۱۴

اشتوگر جانشین بُس به عنوان سرمربی بورسیا دورتموند شد

باشگاه دورتموند به طور رسمی به همکاری‌اش با پیتر بُس پایان داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه بوروسیا دورتموند بعدازظهر امروز (یکشنبه) به دلیل تداوم کسب نتایج ضعیف این تیم با توافقی دو جانبه به همکاری‌اش با پیتر بُس پایان داد. دورتموند در 8 بازی اخیر خود در رقابت‌های بوندس‌لیگا از کسب پیروزی عاجر بوده و سه تساوی و پنج شکست حاصل تلاش این تیم بوده است.

زردپوشان وستفالن شب گذشته در هفته پانزدهم بوندس لیگا با نتیجه 2 بر یک مغلوب میهمان خود، وردربرمن شدند و همین کافی بود تا کاسه صبر سران باشگاه بوروسیا دورتموند لبریز شود.

باشگاه بوروسیا دورتموند کنفرانس خبری را بعدازظهر امروز ترتیب داد و در آن رسماً پیتر اشتوگر، سرمربی پیشین اف‌سی کلن را به عنوان جانشین پیتر بُس معرفی کرد. این مربی اتریشی که در این کنفرانس خبری امروز حضور داشت، تا پایان فصل هدایت دورتموند را عهده‌دار خواهد بود.

گفته می‌شود باشگاه دورتموند به دنبال استخدام یولیان ناگلسمان در تابستان پیش‌رو است.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار