آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۶۱۸

تبریک مارادونا به بازیکنی که به رکورد گلزنی اش رسید

اسطوره فوتبال آرژانتین در پیامی به ستایش از مارک همشیک پرداخت و رسیدن او به رکورد ۱۱۵ گل را تبریک گفت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،به نقل از اسکای اسپورت، ناپولی در هفته هفدهم رقابت‌های سری A توانست تورینو را با نتیجه‌ سه بر یک از پیش رو بردارد.

مارک همشیک، کاپیتان ناپولی توانست یکی از گل های تیمش را در این دیدار به ثمر رساند.

او با گلی که در این دیدار به ثمر رساند تعداد گل های خود را با پیراهن ناپولی به عدد ۱۱۵ رساند تا با رکورد گلزنی مارادونا برابری کند.

مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین  پیامی را برای همشیک منتشر کرد. او نوشت: به همشیک تبریک می گویم که توانست به رکورد ۱۱۵ گل برسد. امیدوارم که او به درخشش خود ادامه دهد و باز هم شادی را به هواداران ناپولی هدیه دهد. او بازیکن بزرگی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار