آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۲۱۱
QPR یا فولهام؛ مقصد نهایی قدوس

جنگ لندنی‌ها برای خرید ستاره ایران اوج گرفت

ستاره دو ملیتی جدید فوتبال ایران به احتمال فراوان تا چند روز آینده از باشگاه سوئدی جدا خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، سامان قدوس ستاره دو ملیتی و جدید فوتبال ایران بعد از رسیدن به عنوان بهترین مهاجم فصل گذشته لیگ سوئد یکی از سوژه های اصلی نقل و انتقالاتی زمستان 2018 در این کشور اسکاندیناوی لقب گرفت تا جایی که رسانه ها مدام از پیشنهادات رسیده برای این بازیکن خبر دادند.
 
در شرایطی که از مدت ها قبل خیر چند باشگاه دسته اولی سرشناس در انگلیس برای خرید این بازیکن مد نظر قرار گرفته بود سایت getwestlondon امروز در گزارشی از جنگ دو باشگاه لندنی برای خرید ستاره جدید فوتبال ایران خبر داد و نوشت سران QPR و فولام در روزهای گذشته مذاکرات بسیار جدی با باشگاه اوسترسوند پیرامون خرید سامان قدوس داشته و هیچ بعید نیست تا چند روز آتی این بازیکن سر از این باشگاه ها در بیاورد.
 
به نوشته سایت getwestlondon دو باشگاه مطرح شهر لندن که خیز بلندی برای بازگشت به لیگ برتر جزیره برداشته اند حاضر به پرداخت مبلغ چند میلیون پوندی باشگاه سوئدی در چند قسط برای امضای قرارداد با سامان قدوس هستند که باید منتظر ماند و دید در این جنگ که حالا علنی شده کدام باشگاه برنده خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار