کد خبر:۶۵۷۵۴

كنگره ملاحظات دندانپزشكي در بيماران خاص برگزار مي‌شود

كنگره ملاحظات دندانپزشكي در بيماران خاص نوپديد و بازپديد، اول تا سوم ارديبهشت در كيش برگزار مي‌شود.

به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر عبدالرضا معادي، دبير اجرايي كنگره ملاحظات دندانپزشكي در بيماران خاص  با اشاره به اينكه اولين كنگره علمي دندانپزشكان كشور در سال 89 با حضور دكتر ولايتي برگزار خواهد شد، گفت: در اين كنگره، 70 مقاله و 25 پوستر در رابطه با دندانپزشكي و پزشكي، علائم دهاني، ملاحظات دندانپزشكي و مراقبت هاي حين درمان ارائه خواهد شد.

وي بيان داشت: 140 مقاله طي فراخوان انجام شده به دبيرخانه  كنگره ارسال شده بود كه پس از برسي مقالات در چند جلسه علمي، 95 مقاله و پوستر پذيرفته شد كه برخي مقالات تا كنون ارائه نشده و در نوع خود منحصر به فرد است.

معادي افزود: تنوع و شيوع بيماري هاي خاص نوپديد و بازپديد نظير تالاسمي، هموفيلي، سرطان، ايدز، آنفلوانزاي خوكي، هپاتيت، ام اس و غيره هدف علمي برگزاري اين كنگره مي باشد كه در سال 86 ايجاد شده است.

دبير اجرايي كنگره ملاحظات دندانپزشكي در بيماران خاص تصريح كرد: امسال همزمان با برگزاري اين كنگره، برنامه آموزشي كنترل مصرف سيگار در محيط دندانپزشكي براي اولين بار در كشور برگزار مي شود.

وي سيگار را يكي از عوامل اصلي بروز سرطان دهان و بيمارهاي محيط دهان دانست و گفت: صدمه به دندان ها، لثه و بروز زخم هاي دخاني پس از مصرف سيگار به طور كامل در محيط دهان مشخص است كه يك دندانپزشك به عنوان مشاور مي تواند فرد را از صدمات سيگار آگاه سازد.

معادي ادامه داد: برنامه آموزشي كنترل عفونت در مطب دندانپزشكي نيز با حضور استادان برجسته و صاحبنظران، براي ارائه روش هاي كنترل عفونت در بيماري هاي مختلف برگزار مي شود.

دبير اجرايي كنگره ملاحظات دندانپزشكي در بيماران خاص عنوان كرد: همزمان با اين كنگره، اولين نشست كارشناسان مسئول بهداشت دهان و دندان كشور نيز برگزار مي شود.

وي ادامه داد: از سال گذشته عمليات مقدماتي و عملي براي برگزاري اين كنگره آغاز شده كه به دليل اهميت بيماران خاص كه تا پايان عمر بايد از داروهاي خاص استفاده كنند، پزشكان توجه ويژه اي به اين برنامه دارند.

معادي گفت: در تلاش هستيم كه اين كنگره را از نوع اختصاصي در زمينه چهار بيماري، به 15 بيماري گسترش دهيم كه علاوه بر توجه به بيماران خاص، به موضوعات بيماري هاي نوپديد و بازپديد اعم از بيماري وبا، ايدز و هپاتيت نيز توجه ويژه اي مبذول داريم.

دبير اجرايي كنگره ملاحظات دندانپزشكي در بيماران خاص با اشاره به اينكه هدف نهايي اين كنگره ايجاد تعامل بين پزشكان و دندانپزشكان در ارائه بسته سلامت و درمان به بيماران است، عنوان كرد: عوارض و يا علامت بسياري از بيماري ها در محيط دندان است كه مراقبت هايي را در ناحيه دندان و دهان احتياج دارند.

وي يادآور شد: با برگزاري نشست براي بيماران خاص خواستار يك تعامل در زمينه درمان در داخل كشور هستيم و به جرات مي توان گفت كه اين نشست در نوع خود در داخل كشور و حتي در منطقه خاورميانه منحصر به فرد است.

معادي خاطرنشان كرد: ارتباط مشترك پزشك و دندانپزشك و نقش مشاوره هاي پزشكي و دندانپزشكي مي تواند در بهبود سلامت مردم و ارائه يك خدمت صحيح درماني موثر باشد.

دبير اجرايي كنگره ملاحظات دندانپزشكي در بيماران خاص اظهار داشت: برخي بيماري ها عوارض دهاني خود را نشان مي دهند كه در مورد بيماري ايدز معمولا عوارض دهاني شايع تر است، بنابراين بايد به علائم ترميم و درمان دندان هاي عفوني توجه ويژه اي داشت تا بيماري روند خوبي را طي كند.

وي بيان داست: در بعضي از درمان هاي جراحي قبل از اينكه بيمار براي شيمي درماني و يا راديوتراپي حاضر شود، درماني هاي دندانپزشكي روي بيمار انجام مي شود؛ چرا كه سلامت دهان بخشي از سلامت عمومي فرد محسوب مي شود و توجه به اين موضوع بسيار حائز اهميت است.

معادي ادامه داد: در نشست ها علاوه بر ارتقاي منابع علمي و دانش همكاران در زمينه هاي مختلف چشم انداز جديدي در بحث سلامتي آغاز خواهد شد كه به عنوان فعاليتي مشترك بين پزشكان و دندانپزشكان و حركت به سمت كار تيمي با استفاده از مشاوره هايي براي تشخيص و درمان بيماري ها ايجاد خواهد شد.

دبير اجرايي كنگره ملاحظات دندانپزشكي در بيماران خاص گروه هاي هدف را شامل پزشكان و دندانپزشكان عنوان كرد و گفت: پزشكان عمومي و متخصصان داخلي كه در اين كنگره شركت خواهند كرد 10 امتياز بازآموزي دريافت مي كنند.

وي تعداد بيماران خاص در كشور را حدود 40 هزار نفر خواند و گفت: با توجه به توزيع اين بيماري در سطح كشور و افزايش برخي بيماري ها مانند ديابت، با توسعه و رشد علم پزشكي در داخل كشور نيازمند توجه ويژه در زمينه سلامتي دهان و دندان هستيم.

معادي خاطرنشان كرد: اميدواريم با تعامل بين ما و نشرياتي كه در حوزه سلامت مشغول فعاليت هستند و هدفشان ارتقاي دانش پزشكي است، بتوانيم شاهد ارتقاي دانش پزشكان، دندانپزشكان و جامعه پزشكي در داخل كشور باشيم./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار