تغيير تاكتيك ها و تضادهاي دروني اصلاح طلبان منجر به شكست آنان مي شود
سيد كمال سجادي، سخنگوي جبهه پيروان خط امام و رهبري در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، مهمترين پاشنه آشيل اصلاح طلبان را مجلس ششم برشمرد و افزود: اصلاح طلبان بايد رفتارهاي سياسي، اجتماعي و وجود برخی از تندروها که منجر به شکست آنان در این انتخابات شده است را آسيب شناسي كنند.
سجادي با اشاره به اينكه جبهه پيروان در تهران از لیست 11 نفره جبهه متحد اصولگرايان حمايت ميكند، گفت: در شهرستانها نيز در صورت حضور از كانديداهاي اين جبهه از آنها حمايت كرده در اين غير اين صورت از ديگر اصولگرايان حمايت خواهيم كرد.
وي با تاكيد بر اهميت و نقش مجلس هشتم در توسعه كشور اظهار داشت: اميدواريم با ورود اكثريت قاطع اصولگرايان به مجلس فراكسيون اصولگرايان قوي و متحد در هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي تشكيل شود.
سخنگوي جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين اظهار اميدواري كرد: مجلس آينده كمك حال دولت در همه زمينههاي اقتصادي، اجتماعي و سياسي بوده و با تصويب طرحها و لوايح به حل مشكلات كشور كمك كند.
سجادي در خصوص برنامههاي تشكل متبوعش براي مجلس آينده گفت: ما مواضع و برنامه های خود در زمينههايي همچون مهار تورم، گراني، بيكاري، در كنگره و برنامههاي سالانه و نشستهاي هفتگي را در اختيار نمايندگان مجلس قرار ميدهيم.
وي با اشاره به حضور حداكثري مردم در دور اول انتخابات تصريح كرد: مردم به مانند دور اول بايد مشاركت حداكثري در انتخابات داشته باشند و كاري را كه شروع كردند تكميل كنند؛ چرا كه در اين مرحله نيز مردم بايد 81 نفر از منتخبان خود را به خانه ملت بفرستند./انتهاي پيام/