کد خبر:۶۵۹۸۳۲

آمادگی برزای و رضایت شفر+عکس

درخشش هافبک استقلال در بازی دوستانه روز گذشته می‌تواند نام او را از لیست انتظار خارج کند و این بازیکن به جمع نفراتی که شانس حضور در ترکیب اصلی دارند اضافه شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بهنام برزای تنها بازیکنی است که در نیم فصل با استقلال قرارداد امضا کرد اما در 4 هفته ای که از لیگ برتر می گذرد، دقایق کمی فرصت بازی کردن پیدا کرده است.


تیم فوتبال استقلال روز گذشته در بازی دوستانه به مصاف تیم جوانان باشگاه رفت و شفر در دلیل توضیح این بازی دوستانه گفت: یک تیم منتخب از آکادمی‌مان داریم برای بازی با بازیکنانی که امروز بازی نکردند. ما روی این بازی ها حساب می کنیم و بر این اساس دقت می کنیم که چه بازیکنانی می توانند به ما کمک کنند.


در این بازی که روز گذشته برگزار شد استقلال با 2 گل تیم جوانان باشگاه را شکست داد که هر 2 گل را بهنام برزای زد و به نظر می رسد حالا این بازیکن می تواند یکی از بازیکنانی باشد که برای بازی های بعد از لیست انتظار شفر خارج می شود و به ترکیب اصلی اضافه می شود.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار