حج عمره دانشجويي به سفرهاي زيارتي عتبات عاليات تبديل شود
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: بيگمان سفر معنوي حج و زيارت خانه خدا و مسجدالنبي و قبرستان بقيع آرزوي هر مسلماني است، حال اگر اين سفر معنوي در اوج جواني باشد به مراتب تأثيرگذارتر و پايدارتر است كه فرصت توبه و بازگشت زودهنگام را به انسان عطا ميكند.
اين بيانيه با اشاره به اينكه عمره مفرده دانشجويي هم حركت بسيار پسنديدهاي بود كه از چند سال قبل از سوي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها شروع، و با استقبال پرشور دانشجويان روبرو شد، تصريح كرده است: اعضاي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان نيز از اين قاعده مستثني نبوده و نيستند و هر ساله براي شركت در عمره مفرده و توفيق حضور لحظهشماري ميكنند.
اين بيانيه افزوده است: امت بزرگ جهان اسلام با توجه به آموزهها و تربيت ديني كه دارند، همواره خود را بسان يك پيكر واحد ميدانند و مطابق با فرمايش پيامبر بزرگ اسلام كه فرمودند «هر كس صبح كند در حالي كه به امور مسلمين اهتمام نورزد، مسلمان نيست»، دفاع از ساير ملت مظلوم مسلمان را يك فريضه واجب شرعي ميدانند.
جامعه اسلامي دانشجويان در بيانيه خود با اشاره به اينكه در چند سال اخير امت جهان اسلام شاهد چندين تهاجم ناجوانمردانه از سوي دشمنان اين دين آسماني به مرزهاي كشورهاي اسلامي بوده است، خاطرنشان كرد: مردم مسلمان غزه در يك جنگ ناجوانمردانه با رژيم صهيونيستي در طي 22 روز، مقاومتي مثالزدني از خود را به نمايش گذاشته و پس از آن نيز محاصره بسيار شديدي را پشت سر نهادند، در اين زمان سران چند كشور مسلمان از جمله عربستان سعودي نه تنها حمايتي از آنها نكردند، بلكه با كمك به رژيم صهيونيستي، سعي در برادركشي داشته و خشم آزادگان را برانگيختند.
اين بيانيه با اشاره به اينكه آزار و اذيت شيعيان ساكن در كشور عربستان توسط مسئولان سعودي لكه ننگين ديگري بر دامان آنها بود و نشان داد كه شيعهكشي در دستور كار پيروان مذهب ساختگي و جعلي وهابيت كه تعصب خشك و بيجا چشم آنها را كور كرده است، قرار دارد، آورده است: از سوي ديگر برخورد بسيار بد وهابيون با زائران ايراني در هنگام ورود به كشور عربستان نظير انگشتنگاري از دانشجويان در فرودگاه، عدم اجازه به زائران ايراني، بويژه بانوان براي زيارت اماكن متبركه، مخصوصاً قبرستان بقيع از جمله ديگر حركات ضد شيعي اين گروه مرتد است.
اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان بدينوسيله عدم شركت خود را در عمره دانشجويي امسال در اعتراض به حركات سعوديها اعلام كرده و اين اتحاديه تا برطرف شدن اين مشكلات و موانع، از مسئولان نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها خواهان تبديل حجعمره دانشجويي به سفرهاي زيارتي عتبات عاليات است./انتهاي پيام/