کد خبر:۶۶۰۱۶۲
ضرغامی:

دریادلان جوان، افتخارات غواصان کربلای ۴ و ققنوس‌های پلاسکو را یکجا به نام خود ثبت کردند

عزت الله ضرغامی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود نسب به حادثه تلخ نفتکش ایرانی سانچی واکنش نشان داد.
به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو؛ بر اثر برخورد یک نفتکش ایرانی با کشتی باری چینی در آب‌های ساحل شرقی چین که شامگاه شنبه (۱۶ دی ماه) روی داد، یک تانکر حامل ۱۳۶ هزار تن نفت تغلیظ شده به طور کامل آتش گرفت و خدمه آن که ۳۲ نفر شامل ۳۰ ایرانی و ۲ بنگلادشی بودند، ناپدید و عده‌ای جان باختند.

عزت الله ضرغامی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود نسب به حادثه تلخ نفتکش ایرانی سانچی واکنش نشان داد و نوشت دریادلان جوان، افتخارات غواصان کربلای ۴ و ققنوس‌های پلاسکو را یکجا به نام خود ثبت کردند.

عزت الله ضرغامی در اینستاگرام نوشت: غواصان در آتش!
حادثه تلخ غرق کشتی سانچی، قلب مردم را به درد آورد!

دریادلان جوان، حماسه‌ای بزرگ آفریدند و افتخارات تاریخی غواصان کربلای ۴ و ققنوس‌های به یادماندنی پلاسکو را یکجا به نام خود ثبت کردند. آفرین بر آنان.

در طول این چند روز حجم بسیار زیادی از شایعاتی، شبهات و تردید‌ها نسبت به اخبار رسمی در فضای مجازی منتشر شده است.
لازم است دولت محترم فهرست کامل این سؤالات و ابهامات را دریافت کرده و برای آرامش خاطر مردم پاسخ‌های جامع و اقناع کننده ارائه دهد".
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار