آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۸۹۸
حاشیه دیدار پدیده و استقلال

فروش بلیت ۳۰ هزار تومانی/ همدردی تماشگران استقلال با خانواده‌های قربانیان کشتی سانچی

با وجود فروش بلیت بازی پدیده و استقلال از دیروز، شهر مشهد امروز شاهد بازار سیاه بلیت حوالی ورزشگاه ثامن مشهد است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که دیدار تیم‌های پدیده و استقلال از ساعت 15 آغاز می‌شود تعداد بسیار کمی از هواداران پدیده در استادیوم حضور دارند.

* در فاصله 2 ساعت مانده به بازی اسکوربورد پورتابل به ورزشگاه رسید و نصب شد.

*تعداد بسیاری از تماشاگران که روز گذشته بلیت تهیه نکرده اند در مقابل تک باجه ورزشگاه مشغول خرید بلیت هستند که این موضوع کار حضور تماشاگران در ورزشگاه را با کندی مواجه کرده است.

*ترافیک بسیار زیادی در بیرون از ورزشگاه ایجاد شده و تعداد زیادی از تماشاگران با پای پیاده در حال رفتن به استادیوم هستند.

*با توجه به اینکه روز گذشته بلیت فروشی روز گذشته در سطح شهر مشهد انجام شده امروز تعدادی از افراد متفرقه مشغول فروش به قیمت های بالا و به صورت بازار سیاه هستند. به طور مثال بلیت 5 هزار تومانی با قیمت 30 هزار تومان هم به فروش می‌رسد ضمن آنکه بلیت جایگاه ویژه که معمولا در شهرستان‌ها فروشی نیست در مشهد به فروش می‌رسد!

*هواداران استقلال با در دست داشتن بادکنک‌های آبی و مشکی در ورزشگاه حاضر شدند. ظاهرا کانون هواداران استقلال این اقدام را در راستای همدردی با خانواده‌های قربانیان کشتی سانچی انجام داده است.

*هنگامی که تیم استقلال از هتل هما قصد عزیمت به ورزشگاه را داشت تعداد بسیار زیادی موتور سوار این تیم را تا ورزشگاه اسکورت کردند.

دیدار دو تیم از ساعت 15 آغاز شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار