ایران هراسي، پروژه ای کاملا هدفمند و طراحی شده از سوی صهیونیست ها است
کد خبر:۶۶۱۳۷
صفرپور در گفت و گو با «شبکه خبر دانشجو» بررسي كرد:

ایران هراسي، پروژه ای کاملا هدفمند و طراحی شده از سوی صهیونیست ها است

يک کارشناس ارشد روابط بين الملل در شيراز گفت: ايران هراسي پروژه اي کاملا هدفمند، طراحي شده از سوي صهيونسيت بين المللي است که با بهره گيري از ابزارهاي متنوع رسانه و تبليغات و تکنيک هاي پيچيده به صورت گسترده در حال اجرا مي باشد.

غلامرضا صفرپور در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، اظهار داشت: گرچه اسلام ستيزي و اسلام هراسي پديده تازه اي در غرب نيست و ريشه در تاريخ اروپا دارد که مي توان به جنگ صليبي اشاره کرد، ولي امواج جديد اسلام هراسي يا به عبارتي ديگر ايران هراسي پروژه اي کاملا هدفمند، طراحي شده از سوي صهيونسيت بين المللي است که با بهره گيري از ابزارهاي متنوع رسانه و تبليغات و تکنيک هاي پيچيده به صورت گسترده در حال اجرا مي باشد.

سياست «نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي» نظام دو قطبي را به چالش کشاند

وي با اشاره به «پيروزي انقلاب اسلامي» به عنوان موج اول اسلام هراسي بيان کرد: با پيروزي انقلاب اسلامي در شرايطي از نظام بين المللي که جهان هم از نظر سياسي، به نظام دو قطبي شرق و غرب و از نظر فرهنگي با دو مکتب سوسياليسم و ليبراليسم تقسيم شده بود، با سياست «نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي» اين نظام دو قطبي را به چالش کشاند.

انقلاب اسلامي، رنسانس اسلامي را به همراه آورد

اين کارشناس ارشد روابط بين الملل در شيراز تصريح کرد: اين سياست باعث برهم زدن سلطه گري و سلطه پذيري در جهان شد که بعد از انقلاب اسلامي يک بيداري اسلامي در کشورهاي اسلامي صورت گرفت و رنسانس اسلامي را به همراه آورد.

جنبش هاي آزادي خواه جهان سوم از انقلاب اسلامي نشات گرفتند

صفرپور خاطرنشان کرد: جنبش هاي آزادي خواهي که در کشورهاي جهان سوم رنگ و لعاب ناسيوناليستي و سوسياليستي داشتند، با انديشه هاي اسلامي نشات گرفته از انقلاب اسلامي عجين شدند و اين امر باعث شد که شرق و غرب براي جلوگيري از نفوذ اسلامي در منطقه به مقابله با نظام نوپاي جمهوري اسلامي بپردازد.

وي «فروپاشي بلوک شرق» به عنوان موج دوم اسلام هراسي اشاره داشت و عنوان کرد: بعد از فروپاشي شوروي و به گل نشستن کشتي نجات سوسياليسم، تئوري پردازان و سياستمداران غربي به اين فکر افتادند که به جاي کمونيسم، تهديد اسلام را جايگزين آن کنند.

غرب با مطرح کردن «برخورد تمدن ها» پروژه اسلام زدايي را کليد زد

اين کارشناس ارشد روابط بين الملل در شيراز با تبيين اين موضوع ادامه داد: ابتدا تئوري پردازان در راهبرد اسلام زدايي به کمک سياستمداران غربي شتافتند و هانتينگتون با مطرح کردن «برخورد تمدن ها» پروژه اسلام زدايي را کليد زد و بوش، رئيس جمهور وقت آمريکا، براي عملياتي کردن اين پروژه با وقايع مبهم و مشکوک 11سپتامبر از جنگ صليبي دوم حرف به ميان آورد.

آمريکا با حمايت رسانه اي، اسلام را دين خشونت و ايران را محور شرارت ناميد

صفرپور گفت: آمريکا با حمايت رسانه اي و با ارائه تصويري غير واقعي در صدد القاء دين اسلام، به عنوان ديني خشونت طلب، ناقض حقوق بشر و مولد انديشه  تروريسم است، بر آمد و به بهانه مبارزه با تروريسم، کشورهاي اسلامي عراق و افغانستان را اشغال و ايران را محور شرارت معرفي کرد.

«پيروزي حزب الله لبنان در جنگ با رژيم صهيونيستي» موج سوم اسلام هراسي غرب است

وي «پيروزي حزب الله لبنان در جنگ با رژيم صهيونيستي» را موج سوم اسلام هراسي غرب دانست و تصريح کرد: پيروزي گفتمان اصول گرايي در ايران و پيروزي حزب الله لبنان و حماس در برابر رژيم صهيونيستي و پيروزي اسلام گرايان ترکيه، نظام سلطه را وادار کرد تا اسلام ستيزي با شدت و حدت بيشتري با چاپ کاريکاتوري موهن، به ساحت مقدس پيامبر(ص) توهين کرده و معرفي کردن پيامبر اسلام(ص) به عنوان فردي خشونت طلب را از سوي پاپ و ساخت فيلم ضد قرآني فتنه، پيگيري کند.

هم پيمان شدن کشورهاي عربي با غرب در پروژه اسلام هراسي

اين تحليلگر سياسي در شيراز، با اظهار تاسف افزود: برخي از مفتي ها و حکام کشورهاي عربي نيز در اين پروژه، غربي ها و صهيونيست ها را همراهي کردند و به بهانه شيعه و ايران هراسي از سوي مفتي وهابيون و کمک کشورهاي عربي به حزب بعث در عراق و گروهک هاي تروريستي عبدالمالک ريگي در پروژه جابجايي اختلاف اعراب و اسرائيل در منطقه خاورميانه به احتلاف شيعه و سني با دشمنان اسلام هم پيمان شدند.

صفرپور تاکيد داشت: هر چند اعراب که يکبار با اشتباه در محاسبه خود در کمک به صدام با تشويق کشورهاي غربي با ايران وارد جنگ شدند و نتيجه آن را هم دريافتند، دوباره با فريب غربي ها وارد پروژه ايران هراسي شدند که نتيجه آن از قبل مشخص و شکست خورده واقعي اين پروژه قطعا حاکم کشورهاي منطقه خواهد بود؛ همان طور که در پروژه صلح خاورميانه چنين شده است.

وي به اهداف اسلام هراسي اشاره کرد و گفت: جلوگيري از مهاجرت مسلمانان به غرب، ايجاد تقابل بين مسيحيت و اسلام، جلوگيري از رويکرد افکار عمومي غرب به اسلام، ممانعت از روند واگرايي اروپا نسبت به آمريکا (بيگانه هراسي و عدم فروپاشي ناتو) و سرپوش گذاشتن بر شکست آمريکا و رژيم صهيونيستي در منطقه، از اهداف صهيونيست و غربي ها در پروژه اسلام زدايي و ايران زدايي است.

مدرس دانشگاه هاي آزاد شيراز خاطرنشان کرد: با پيروزي انقلاب اسلامي و احياء رنسانس اسلامي، موج بيداري يا اسلام گرايي در منطقه و حتي در کشورهاي غربي، دشمنان اسلام را واداشت که با ام القري اسلامي در قرن حاضر که نظام جمهوري اسلامي ايران مي باشد به مقابله بپردازند.

قدرت نرم جمهوري اسلامي، باعث ترس دشمنان است

صفرپور گفت: آن چيزي که دشمنان ايران را نگران کرده، قدرت نظامي، اقتصادي ايران نيست؛ بلکه نگراني از قدرت نرم جمهوري اسلامي است که بر گرفته از مکتب و رهبري و امت اسلامي مي باشد که الهام بخش ارائه يک تئوري جديد براي اداره جامعه مي باشد اين در حالي است که روز به روز نفوذ جمهوري اسلامي در منطقه افزايش و اسلام انقلابي در حال گسترش در جهان است و به فرموده حضرت امام(ره)، عصر آينده عصر اسلام و قرآن است و اين اسلام است که قدرت هاي بزرگ را به مذلت خواهد کشانيد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار