انتقاد يك خواننده حامي موسوي از مطرح شدن موضوع مردود شدن برخی خواص
به گزارش خبرنگار گروه اخبار ويژه «شبکه خبر دانشجو»، «ع-م»، يکي از خوانندگان معروف عرصه موسيقي سنتي ايران که مدتي در صداوسيما و همچنين مجموعه وزارت ارشاد فعاليت کرده و از تسهيلات و امکانات این مجموعه ها استفاده کرده است، طی اظهاراتی در یک نشست خصوصی، با انتقاد از برخی مفاهیم از جمله امتحان خواص و مردود شدن نخبگان پرداخته است.
وی كه تا پیش از این خود را به عنوان يك چهره اصولگرا مطرح مي كرد، در محافل و مجالس خصوصي با حمايت از اقلیت سبز، در خصوص موضوع «امتحان خواص و مردود شدن برخي از آنها» اظهار داشت: نخبه هميشه نخبه است، آيا ميشود که يک نخبه مردود شود؟ اين غير قابل قبول و غير منطقي است.
وي همچنين افزوده است: «روزي شهيد مطهري در مورد حجاب، امام (ره) را با حالت پرخاشگري مورد خطاب قرار داده و گفتند نظرتان در مورد حجاب درست نيست و نظر خويش را که بستن مچ دست و گونه هاي صورت در پوشش زنان مي باشد را با امام (ره) مطرح نمود که ايشان هم نظر شهيد مطهري را پذيرفت.»
لازم به ذکر است، این خواننده معروف در انتخابات رياست جمهوري از حاميان کاندیداهای اصلاح طلبان بود بطوری که در عکس تبلیغاتی کروبی بر روی صفحه اول روزنامه اعتماد ملی به همراه تعداد دیگری از چهره های هنری و فرهنگی به تبلیغ آشکار برای این کاندیدای شکست خورده اصلاحات پرداخته بود.
وی در حوادث پس از انتخابات نیز در اظهارنظرهای مختلفی، موضوع تقلب گسترده در انتخابات را مطرح کرده است.
«ع-م» عليرغم داشتن مواضع اصلاح طلبي، ارتباطات بسيار خوبي با مسئولين و افراد وابسته به جريان اصولگرايي از جمله يکي از نمايندگان مردم ساري در مجلس، مرحوم کردان و ... دارد.
اين خواننده طي هماهنگي با برخي از چهره هاي سياسي و مسئولين وقت، جهت تحصيل و اخذ مدرک دکترا در رشته جامعه شناسي به خارج اعزام و مدرک خود را در همين رشته دريافت نموده است.
همچنين نامبرده در انتخابات دور هفتم مجلس در حوزه انتخابيه تهران كانديد بوده كه پرونده وی از طريق حراست صداوسيما بررسي و رد صلاحيت مي شود./انتهای پیام/