آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۱۴۸

بازیکن سابق رئال به پاری‌سن ژرمن پیوست

بازیکن سابق رئال مادرید با پاری‌سن ژرمن به توافق نهایی رسید و قرارداد یک‌سال و نیمه امضاء کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لاسانا دیارا بازیکن فرانسوی که سابقه حضور در رئال مادرید را هم در کارنامه دارد، با باشگاه پاری‌سن ژرمن به توافق نهایی رسید و رسما قرارداد امضاء کرد.

دیارا در الجزیره امارات بازی می‌کرد اما قرارداد خود را با این باشگاه فسخ کرد تا برای پاری‌سن ژرمن بازی کند.
او با تیم فرانسوی قرارداد یک سال و نیمه امضاء کرد تا با توجه با نزدیک شدن تیاگو موتا به جدایی از پاری سن ژرمن، جایگزین شایسته برای او باشد.

دیارا بعد از عقد قرارداد با پاری سن ژرمن، گفت: به پاری سن ژرمن پیوستم چون به توانایی‌های خود ایمان دارم و اهداف بزرگی در سر دارم. به شما اطمینان می‌دهم که پاری سن ژرمن از جذب من پشیمان نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار