دلواپسی های یک عنصر همیشه دلواپس!
کد خبر:۶۶۲۸۴
اندر دلسوزی های مهندس نقاش براي جانوران فضانورد؛

دلواپسی های یک عنصر همیشه دلواپس!

شايد جناب موسوي خبر ندارند كه مردم ايران از حضور نام ايشان و در كنار نام منحرفان جنسي و رقاصان و فاسدان ديگر، در نظرسنجي نشريه تايم هم نگرانند. اينكه نام شخصي مانند موسوي در آنجا باشد و حاميانش با افتخار هر چه تمامتر موضوع را درشت نمائي كنند البته "چيز"ي نيست كه موسوي را نگران كند

علي ميرزائي، گروه پاتوق ششه اي- اخيراً جناب ميرحسين موسوي طي اظهار نظري در يك جمع تقريباً خصوصي، با کلماتي متفاوت، اين معني را به حاضران رسانده اند كه:

مردم حتي براي كرم هايي هم كه به فضا فرستاده شده اند، نگران ميباشند! چه برسد به زنداني هاي آشوب اخير و . . ..

يادآور ميشوم كه اشاره سخن جناب موسوي به آن است كه در بهمن ماه سال گذشته، تعدادي موجود زنده از جمله  كرم و خرگوش و لاك پشت را در يك بسته  زيستي (كپسول زيستي) گذاشتند و براي انجام امور تحقيقاتي و با كمك مشوك هاي ساخت داخل، به فضا فرستادند.

البته جاي شكرش باقيست كه ايشان به صورت تحت اللفظي و غير مستقيم،‌ اين پيروزي عظيم علمي جوانان غيور جمهوري اسلامي ايران را قبول كرده و آن را "صحنه آرائي خطرناك" نناميده و مانند "افتخارآفريني هاي هسته اي"، نامش را "ماجراجوئي" و "بي تدبيري" و امثال آن نگذاشته اند.

جالب است كه ايشان نگراني هاي "زيست محيطي" و "فضائي" دارند؛ كه اي كاش نگراني هائي هم در مورد ركود اقتصادي نسبي در كشور داشتند؛ كه حاصل ماه ها آشوب هوادارانشان بود و تازه چند ماهي است كه رخت بر بسته است از اقتصاد كشورمان. اي كاش قدري نگران وحدت جامعه "آدمها" هم بودند و نگراني هاي همه مردم ايران را ديده بودند.

آيا مهمترين مشكل امروز كشور ما آن است كه تعدادي آشوبگر را بر اساس حكم قانون و به دليل تخطي از قانون و به دستور مأمور قانون، راهي زندان كرده اند؟ آيا كم بودند كساني كه شهر را به آتش زدند اما بعد از بازداشت هاي كوتاه آزاد شدند؟

آيا جناب موسوي از نگراني هاي مردم ايران بابت آزاد گشتن آقازاده هاي لندن نشين آگاهند؟

شايد جناب موسوي خبر ندارند كه مردم ايران از حضور نام ايشان و در كنار نام منحرفان جنسي و رقاصان و فاسدان ديگر، در نظرسنجي نشريه تايم هم نگرانند. اينكه نام شخصي مانند موسوي در آنجا باشد و حاميانش با افتخار هر چه تمامتر موضوع را درشت نمائي كنند البته "چيز"ي نيست كه موسوي را نگران كند و يا بخاطرش به نگراني هاي مردم نگاهي بيندازد!

موسوي بايد اين نكته را به هر نحو ممكن، ملكه ذهن خود كند كه نگراني هاي اصلي مردم ايران، عدم اجراي دقيق عدالت است و سنگ هائي كه پيش پاي مردان عدالت طلب انداخته مي شود.

نگراني اصلي مردم ايران آن است كه اگر كسي جرمي كرد، بدون ملاحظات خاصي به محضر قانون احضار شده و در مقام پاسخگوئي برآيد و در اين ميان، متخلف مورد نظر چه مأمور دولت باشد، چه نماينده ملت، چه آقازاده و استوانه باشد، چه آخرين نخست وزير تاريخ ايران، براي مردم ما و حاميان جمهوري اسلامي ايران و هواداران اصل مترقي "ولايت فقيه" فرقي نمي كند.

ايرانيان، به حكم عقل ميدانند و بر اساس تعاليم اسلام عزيز، اعتقاد دارند كه اداره جامعه از مجراي هر سه قوه مقننه و مجريه و قضائيه، بايد عدالت محور باشد و اين است دغدغه مردم كشور ما كه متأسفانه با بي اعتنائي حاميان جناب موسوي همراه شده است و آنهائي كه سودشان در ناديده گرفتن مردم است، امروز پشت سر ميرحسين موسوي صف كشيده اند و او را بخشي از "باند قدرت" خود ميداندد؛ هرچند او در اين ميان، فقط يك عروسك و عضو دون پايه و حقير است. اين مطلب را "رئيس بنيار باران" به خوبي مي داند و اي كاش براي او توضيح دهد. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار