درماننگري و سلامت محوري از برنامههاي شهرداري براي كاهش مشكلات ناشي از سردرد است
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر گلمكاني طي سخنراني در دومين كنگره بين المللي سردرد در بيمارستان امام خميني (ره) گفت: همه گروه هاي علمي و اثرگذار بايد براي ارتقاي سلامتي جامعه همكاري كنند.
وي گفت: شهرداري وظيفه دارد بستري مناسب براي در كنار هم گيري گروه هاي علمي و مردم جهت ارتقاي سلامت ايجاد كند.
رئيس اداره سلامت شهرداري بيان داشت: طي سال هاي اخير در شهرداري فعاليت هاي خوبي صورت گرفته است كه ايجاد خانه سلامت يكي از اين فعاليت هاست.
گلمكاني تصريح كرد: خانه هاي سلامت براي در كنار هم قرار گيري افراد خبره و مردم براي انجام فعاليت هاي علمي و شكل گيري مشاركت مردم ايجاد شده است.
وي افزود: با توجه به اينكه امسال از طرف سازمان بهداشت جهاني سال «شهرنشيني و سلامت» نامگذاري شده است، تلاش مي كنيم تا ارتقاي سلامت و توسعه شهر را ايجاد کنيم.
رئيس اداره سلامت شهرداري يادآور شد: در بيماري سردرد عواملي مانند آلودگي هوا، آلودگي صوتي، استرس و رفتاري هاي غلط دارويي تاثيرات بسياري دارند كه با ايجاد خانه سلامت مي توان بسياري از اين موارد را كاهش داد.
گلمكاني خاطرنشان كرد: مشكلاتي كه موجب سردرد در افراد مي شود، با آموزش به مردم و با همكاري استادان و استفاده از فرصت هاي ايجاد شده کاهش مي يابد.
وي در پايان با اشاره به عملكرد شهرداري گفت: شهرداري با ايجاد خانه هاي سلامت رويكرد درمان نگري و سلامت محوري را ارتقا خواهد داد./انتهاي پيام/