کد خبر:۶۶۴۶۸۴
ستاره فوتبال آسیا به بازی با استقلال رسید!
با اعلام سرمربی العین امارات بهترین بازیکن این تیم از مصدومیت رها شده است و آماده بازی در لیگ قهرمانان آسیا است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، شب گذشته از هفته پانزدهم رقابتهای لیگ امارات، العین حریف آسیایی استقلال میزبان عجمان بود و با ۷ گل به پیروزی رسید.
عمر عبدالرحمن، بهترین بازیکن العین امارات که در بازی هفته گذشته این تیم مصدومیت شدیدی پیدا کرد و شائبه از دست دادن بازی های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در مورد او مطرح بود با اعلام زوران مامیچ، سرمربی العین پس از بازی شب گذشته به این قائله پایان داد.
مامیچ درباره مصدومیت عموری گفت: عمر عبدالرحمن آماده است و مثل بقیه بازیکنان در تمرینات حضور دارد. ما منتظر برگزاری جلسه کمیته استیناف هستیم تا تکلیف محرومیتش مشخص شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.