آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۴۵۷
هفته بیست و سوم لالیگا؛

تساوی عجیب بارسلونا مقابل ختافه/ ۲ امتیاز در نیوکمپ از دست رفت

تیم فوتبال بارسلونا در دیدار خانگی مقابل ختافه به تساوی غیر منتظره دست پیدا کرد تا به راحتی ۲ امتیاز ارزشمند خانگی را از دست بدهد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هفته یبست و سوم رقابتهای لالیگا روز یکشنبه با برگزاری دیدار تیم های بارسلونا و ختافه ادامه یافت که در پایان دو تیم به تساوی بدون گل دست یافتند.

در نیمه نخست این بازی تیم بارسلونا با وجود در اختیار داشتن توپ و میدان تا دقیقه ۳۰ حتی یک موقعیت گل هم ایجاد نکرد. در اواخر این نیمه سوارز دروازه حریف را گشود اما داور آن را آفساید اعلام کرد.

بارسلونا که تمام ستارگانش را نیز در اختیار داشت در نیمه دوم تلاش زیادی برای رسیدن به گل به خرج داد اما نتوانست دروازه ختافه را باز کند و به راحتی ۲ امتیاز خانگی را از دست داد.

بارسلونا با ۵۹ امتیاز صدرنشین لالیگا است. اتلتیکو مادرید با ۵۲ امتیاز در رده دوم ایستاده است و رئال مادرید با یک بازی کمتر و ۴۲ امتیاز مکان سوم را در اختیار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار