آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۷۷۶۶

جنگ روانی سعودی‌ها در آستانه دیدار با استقلال؛ باشگاه ایرانی می‌خواهد قیمت بلیت بازی را افزایش دهد!

روزنامه عکاظ عربستان مدعی شد که باشگاه استقلال می‌خواهد از محبوبیت الهلال در عمان سوء استفاده کند و قیمت بلیت بازی را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالیکه ۳ روز پیش باشگاه استقلال قیمت بلیت بازی دیدار این تیم با الهلال در لیگ قهرمانان آسیا را ۵ ریال عمانی(۶۰ هزار تومان) در جایگاه معمولی و جایگاه وی آی پی را ۲۰ ریال عمان(۲۴۰ هزارتومان) اعلام کرد اما سعودی‌ها دوباره دست به جوسازی و توهم زدند.

روزنامه «عکاظ» عربستان مدعی شد و نوشت: باشگاه استقلال با خباثت می خواهد از محبوبیت الهلال در میان عمانی ها سوء استفاده کند و قیمت بلیت بازی این تیم با الهلال را در لیگ قهرمانان آسیا افزایش دهد. باشگاه ایرانی تا امروز قیمت بلیت ها را اعلام نکرده است در حالی تنها ۲ روز به بازی باقی مانده است. به صورت عادی قیمت بلیت ها نباید از ۵ ریال عمان بیشتر باشد و سهمیه سکوهای الهلال ۸ درصد ورزشگاه السیب است مگر اینکه باشگاه ایرانی سهم بیشتری به الهلال بدهد. سال گذشته باشگاه پرسپولیس ایران در بازی با الهلال در مسقط قیمت بلیت را چهار برابر کرد و با قیمت ۲۰ ریال عمانی فروخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار