آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۸۰۷۳

سایت AFC: پرسپولیس با خاطره خوبی به مصاف السد می‌رود

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا گزارشی از بازی پرسپولیس با السد قطر در لیگ قهرمانان آسیا منتشر کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به بازی پرسپولیس و السد قطر در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا پرداخت. در این گزارش آمده است: «بعد از پیروزی دو تیم در بازی اول خود، پرسپولیس و السد برای کسب سه امتیاز و قرار گرفتن در صدر جدول گروه سوم با یکدیگر بازی خواهند کرد.»

در این گزارش به نقش بغداد بونجاح و علی علیپور گلزنان دو تیم السد و پرسپولیس در بازی اول هم اشاره شده است.

سایت AFC در بخش پایانی این گزارش نوشته است: «این اولین دیدار دو تیم السد و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا است اما پرسپولیس با خاطره ای خوش در ورزشگاه جاسم بن حمد بازی می کند؛ جایی که توانست سال گذشته تیم لخویا را در مرحله یک هشتم نهایی حذف کند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار