کد خبر:۶۶۹۲۶۷
مدافع مصدوم استقلال امروز به تهران منتقل میشود؟/ در انتظار مجوز پزشکان
در صورت مجوز تیم جراحی پادوانی، باشگاه استقلال این آمادگی را دارد که همین امروز یا فردا مدافع آسیب دیدهاش را برای ادامه درمان به تهران منتقل کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،شرایط لئوناردو پادوانی بعد از جراحی رضایتبخشی که داشته خوب و پایدار است و اوضاع کاملا تحت کنترل تیم پزشکی می باشد. مسئولان باشگاه استقلال مترصد این هستند تا در صورت مجوز تیم پزشکی هرچه سریعتر پادوانی را با تمهیدات لازم از اهواز به تهران منتقل کرده و ادامه درمان او را مستقیما زیر نظر بگیرند.
پادوانی بعد از جراحی در بخش مراقبت های ویژه بستری است و هوشیاری او کامل است. او فعلا به راحتی صحبت می کند و مشکلی بابت تحرک اندام های خود ندارد.
روز گذشته و در جریان دیدار استقلال و فولاد پادوانی بر اثر برخورد با بازیکن هم تیمی از ناحیه سر و گردن دچار آسیب دیدگی شدید و به صورت اورژانسی در یکی از بیمارستان های شهر اهواز تحت عمل جراحی قرار گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.