آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۰۸۱

استقبال ستاره ایرانی ملبورن‌سیتی برای بازی در تیم ملی استرالیا

هافبک نفوذی ایرانی تیم فوتبال ملبورن‌سیتی از بازی برای ساکروس استقبال کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دانیال ارزانی، پدیده ایرانی - استرالیایی مسابقات فوتبال باشگاهی اِی‌لیگ استرالیا با توجه به اینکه مورد توجه کارلوس کی‌روش نیز قرار دارد و شانس پوشیدن پیراهن تیم ملی فوتبال ایران را دارد، می‌گوید در صورتی که به تیم ملی استرالیا دعوت شود، آماده بازی برای ساکروس است.

هافبک نفوذی ایرانی تیم فوتبال ملبورن‌سیتی که پیش از این پاسخی قطعی در خصوص انتخاب تیم ملی استرالیا برای بازی کردن نداده بود، در تازه‌ترین اظهار نظر گفت: خیلی خوشحالم می‌شوم به تیم ملی استرالیا دعوت شوم و حس می‌کنم آماده هستم و همیشه آماده خواهم ماند. فکر می‌کنم به لحاظ فیزیکی می‌توانم کمی بهتر شوم اما به لحاظ ذهنی هر چه جلوتر می‌روم، بهتر می‌شوم.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار