کد خبر:۶۷۱۲۶۱

گفت و شنود/ مهم نیست!

فرانسه در برابر جنایاتش علیه مردم ایران، نظیر فروش تسلیحات به صدام در جنگ تحمیلی و... چه پاسخی دارد؟!

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: وزیر خارجه فرانسه برای چه به تهران آمده؟
گفتم: اعلام کرده بودند برای مذاکره درباره برنامه موشکی ایران، حضور منطقه‌ای کشورمان و پذیرش شرایط جدید ترامپ و مادام‌العمر کردن محدودیت‌های ایران در برجام!

گفت: فرانسه در برابر جنایاتش علیه مردم ایران، نظیر فروش تسلیحات به صدام در جنگ تحمیلی، حمایت از گروهک منافقین که قاتل ۱۷ هزار ایرانی هستند، بالا کشیدن سهم ۱۰ درصدی ایران در شرکت اتمی«وردیف»، کینه‌توزی در مذاکرات هسته‌ای، فروش خون‌های آلوده، اهانت شارلی ابدو به رسول اکرم(ص)، دفاع از داعش و اغتشاشگران، حمایت از وطن‌فروشان در فتنه ۸۸ و... چه پاسخی دارد؟!
گفتم: از این فرانسوی‌های پر رو بعید نیست که در پاسخ بگویند؛ سؤال شما دو بخش دارد، یک بخش آن‌که اصلا مهم نیست و بخش دیگرش هم به شما مربوط نیست!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار