آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۱۶۳۶

راموس: زیدان بهتر از همه، ما را می‌شناسد

مدافع رئال مادرید معتقد است سرمربی فرانسوی تیمش بهتر از همه از بازیکنان شناخت دارد.

‌به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از آس، سرخیو راموس پس از پیروزی ۲ بر یک رئال مادرید برابر پاری ‌سن‌ ژرمن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با رسانه‌ها صحبت کرد و گفت‌: می‌دانیم که رقابت‌های اروپایی مسابقات مورد علاقه ما است. این نتیجه‌ همه چیز را نشان داد. همه بازیکنان لذت بردند. شرایطمان را در این فصل بهتر کردیم. با این حال هنوز عنوانی کسب نکرده‌ایم.

مدافع رئال مادرید در ادامه‌ اظهار کرد: برنامه سرمربی برای این بازی خوب بود. توانستیم خودمان را برای این سیستم آماده کنیم. پرس بالایی داشتیم و توپ ربایی را از زمین حریف انجام دادیم. در کناره‌های زمین فضاهای خالی ایجاد شده بود و از این قضیه استفاده کردیم. در بخش گلزنی هم شانس داشتیم.

کاپیتان ‌اسپانیایی دیدار برابر پاری ‌سن‌ ژرمن را آسان ندانست و گفت‌: بازی فیزیکی بود. قصد داشتیم با گلزنی به حریف ضربه بزنیم. همه بازیکنان خوب بازی کردند. علاوه بر این خیلی خوب دفاع کردیم.

راموس در پایان به تصمیمات زین الدین زیدان در رابطه با انتخاب بازیکن اشاره کرد و گفت‌: زیدان می‌داند چه بازیکنی در چه زمانی می‌تواند بهترین عملکرد را داشته باشد. او بهتر از همه، ما را می‌شناسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار