برگزاري سلسله نشست هاي حلقه هاي معرفت در قم
به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، حجتالاسلام سيد غلام عباس موسوي اظهار داشت: اين نشست ها در سال گذشته در حرم مطهر امام رضا (ع) با حضور بسياري از علاقه مندان برگزار شد .
مديرکل امور مبلغان معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم هدف از برگزاري اين نشستها را پاسخگويي به شبهات ديني، سوالات مذهبي و مراجعات مردمي که به صورت مناظره و بحث برگزار ميشود بر شمرد و بيان داشت : با درخواست آستان قدس رضوي از دفتر تبليغات مبني بر اعزام کارشناس ، بهترين کارشناسان و مبلغان خود را جهت شرکت در اين جلسات اعزام نموديم .
وي اظهار اشت: بيشتر مباحث مطرح شده در اين نشست ها پيرامون سوالات اعتقادي ،ديني و فرهنگي و همچنين مسائل اجتماعي؛ مانند ازدواج ،امور جوانان وغيره بوده است .
حجت الاسلام موسوي افزود: در نوروز امسال نيز اين نشست ها با افزايش سطح کمي و کيفي بيشتري با حضور بسياري از زايران برگزار شد که سبب افزايش شناخت وآگاهي آنان گرديد.
وي گفت: در صورت موافقت مسئولين آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران آمادگي خود را جهت برگزاري اين نشستها که مشتاقان فراواني دارد اعلام ميکند.
مديرکل امور مبلغان معاونت فرهنگي تبليغي دفتر تبليغات اسقرار بلند مدت و حتي يک ساله روحانيون و مبلغان به مناطق مختلف نيازمند در سطح کشور جهت پاسخگويي به مردم را از ديگر برنامه هاي خود در سال جاري عنوان کرد./انتهاي پيام/