آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۴۰۰۴

احتمال جذاب آسیایی؛ طارمی مقابل پرسپولیس

مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب طوری پیش می‌رود که می‌تواند یک نبرد استثنایی برای فوتبال ایران به همراه بیاورد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پرسپولیس در گروه سوم لیگ قهرمانان قرار دارد و در صورت صعود، در مرحله یک‌هشتم نهایی باید به مصاف یکی از دو تیم صعود کرده از گروه نخست برود؛ گروهی که الغرافه با مهدی طارمی هم در آن حضور دارند. پرسپولیس از این سو در مسیر صعود قرار گرفته و الغرافه و طارمی هم در سوی دیگر همین فرآیند را طی می‌کنند. در گروه اول فعلا تیم الاهلی عربستان با 8 امتیاز صدرنشین است و الغرافه قطر و الجزیره امارات هر کدام با 5 امتیاز این تیم را تعقیب می‌کنند.

در این بین الاهلی بخت بسیار بالایی برای صعود به‌عنوان تیم اول دارد و الغرافه هم از موقعیت مناسبی برای صعود به‌عنوان تیم دوم برخوردار است. الغرافه هفته آینده باید در قطر از الجزیره امارات پذیرایی کند و در صورت پیروزی در این دیدار، تا حد زیادی تکلیف صعودکننده‌های گروه نخست را یکسره خواهد کرد.

در گروه سوم اما رقابت بین پرسپولیس و السد میلی‌متری دنبال می‌شود. هر دو تیم 9 امتیازی هستند و دو بازی دیگر مانده که همین دو بازی، سرنوشت صدرنشین این گروه را تعیین خواهد کرد. پرسپولیس اگر به‌عنوان تیم نخست گروه بالا برود، به احتمال فراوان در نیمه‌ دوم اردیبهشت باید با الغرافه و طارمی دیدار کند. اول شدن پرسپولیس در گروهش اگر چه سخت به نظر می‌رسد اما احتمال آن کم نیست. سرخپوشان اگر دو بازی پایانی خود برابر نسف‌قارشی و السد را با پیروزی به پایان برسانند، به احتمال فراوان صدرنشین خواهند شد.

آنها می‌دانند که اگر صدرنشین نشوند، در مرحله بعد باید با الاهلی عربستان دیدار کنند که هم تیم سرسخت‌تری است و هم مسابقه در زمین بی‌طرف برگزار خواهد شد. پس پرسپولیس حداکثر تلاشش را به کار می‌گیرد تا در این گروه اول شود که در آن صورت ممکن است در مرحله بعد به الغرافه و طارمی بخورد.

احتمالی که از همین حالا مصاحبه اول فصل مهدی طارمی را به یادمان آورده است. این مهاجم ملی‌پوش وقتی انتقالش به تیم‌های خارجی به خاطر مخالفت پرسپولیس منتفی شد و به تمرین‌های پرسپولیس برگشت، گفت: «از شرق آسیا پیشنهادهایی داشتم که حاضر بودند پول رضایتنامه پرسپولیس را هم بدهند اما چون این تیم‌ها در مراحل بعدی لیگ قهرمانان ممکن بود به پرسپولیس بخورند، از پیشنهادشان چشم‌پوشی کردم. نمی‌خواستم جایی بروم که ناچار شوم جلوی پرسپولیس بازی کنم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷
طارمی ثبت کرد که پول پرسته مطمئنم برای نشان دادن خودش بازی میکنه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار