آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۴۳۸۱

هدیه توپ جام جهانی ۲۰۱۸ به رئیس‌جمهور کلمبیا

توپ جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه به رئیس‌جمهور کلمبیا هدیه داده شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی کمیته سازماندهی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، آلکسی سوروخین (مدیر اجرایی کمیته سازماندهی جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال) در ملاقات با یوآن مانوئل سانتوس (رئیس‌جمهور کلمبیا) توپ رسمی این رقابت‌ها را به وی اهدا کرد.

سانتوس پس از دریافت هدیه‌اش از سوی سورخین گفت: تیم ملی فوتبال کلمبیا امیدوار است نتایج خوبی را در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه کسب کند. ورزش فوتبال باعث اتحاد در کشور کلمبیا می‌شود و ما از شرکت در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه بسیار مسرور هستیم. تیم خوبی در اختیار داریم و امیدوار به صعود از مرحله گروهی هستیم.

خبر دیگر از روسیه و جام جهانی ۲۰۱۸ مربوط به احداث جدید لاین تراموای در شهر سامارا جهت حمل‌ونقل هواداران فوتبال است.

تست لاین جدید تراموای از خیابان تاشکند تا ورزشگاه سامارا انجام شد و طبق پیش‌بینی مقامات محلی در زمان برگزاری دیدار‌های جام جهانی ۲۰۱۸ این لاین ۱۵ هزار را نفر به ورزشگاه سامارا انتقال خواهد داد. ۸۷ تراموای با ۵ ایستگاه هواداران فوتبال را از مرکز شهر سامارا به ورزشگاه خواهند رساند.

جام جهانی ۲۰۱۸ در روز‌های ۲۴ خرداد تا ۲۴ تیر ماه ۱۳۹۷ در ۱۲ ورزشگاه ۱۱ شهر روسیه با شرکت ۳۲ تیم برگزار خواهد شد. تیم ملی فوتبال ایران در گروه B. این رقابت‌ها با پرتغال، اسپانیا و مراکش همگروه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار