
کد خبر:۶۸۱۵۵۵
تصمیم جنجالی باشگاه ذوب آهن برای دیدار با استقلال در لیگ قهرمانان
مدیران باشگاه ذوب آهن اصفهان قصد ندارند به هواداران استقلال برای بازی در لیگ قهرمانان اجازه حضور پرتعداد در ورزشگاه بدهند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نماینده اصفهان در این مرحله باید با دیگر نماینده ایران یعنی استقلال تهران بازی کند و بازی رفت نیز روز سه شنبه 18 اردیبهشت در اصفهان برگزار خواهد شد.
از آنجا که این بازی طبق قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار می شود ذوب آهن می تواند تنها 10 درصد از ظرفیت ورزشگاه فولادشهر را به استقلال بدهد.
مدیران باشگاه نیز اعلام کرده اند که قصد دارند همین کار را انجام دهند و از حالا اعلام کرده اند که استقلالی ها به حضور کامل در ورزشگاه فکر نکنند!
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
هرچی به ضرر تیمهای دولتی هستش تعجب آوره .
تو این فصل کم شامل لطف داوران شدین ؟
ولی تحت هر شرایطی ذوب آهن حذف میشه