آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۱۷۷۲
فرزاد مجیدی:

نساجی لیاقت صعود به لیگ برتر را داشت

سرپرست تیم فوتبال نساجی قائمشهر تأکید کرد که این تیم لیاقت صعود به لیگ برتر را داشته است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فرزاد مجیدی، سرپرست تیم فوتبال نساجی قائمشهر پس از صعود این تیم به لیگ برتر گفت: این شور و هیجان باید به لیگ برتر می‌آمد. حیف این مردم بود و به نظرم حضور آن‌ها لیگ را قشنگ‌تر می‌کند.

وی در پاسخ به این سؤال که چه برنامه‌ای برای سال آینده دارند، اظهار داشت: اجازه بدهید خوشحالی کنیم. بعد از یک فصل بسیار سخت و فراز و نشیب داشت و اکنون باید خوشحالی کنیم. این تیم لیاقت صعود به لیگ برتر را داشت.

مجتبی روشنگر، دروازه‌بان نساجی نیز گفت: به همه مردم و آن‌هایی که در ورزشگاه هستند، تبریک می‌گویم. حق مردم مازندران داشتن یک تیم در لیگ برتر بود. ما از ابتدای فصل تلاش‌مان را کردیم و با حضور جواد نکونام هم همه چیز بهتر شد. آنقدر خوشحالم که اکنون نمی‌دانم چه بگویم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار