کد خبر:۶۸۴۸۹۰
نمره عالی برای سردار و بازی متوسط محمدی +عکس
سردار آزمون در بازی روز گذشته روبین کازان برابر کراسنودار گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند و نمره خوبی هم از سایت چمپیونات روسیه دریافت کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبر گزاری دانشجو، در این دیدار ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد و موفق شد در دقیقه ۸۷ برای تیمش گلزنی کند و روبین کازان را از شکست نجات دهد. رضا شکاری دیگر بازیکن ایرانی روبین کازان در این دیدار فرصت بازی پیدا نکرد.
تیم فوتبال احمد گروژنی در هفته سی ام رقابت های لیگ برتر روسیه مقابل آمکار قرار گرفت که این دیدار با نتیجه تساوی بدون گل پایان رسید. این دیدار به نوعی دربی ایرانی های روسیه بود چون میلاد محمدی برای گروژنی و سعید عزت اللهی برای آمکار بازی می کند. در این دیدار محمدی ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد ولی سعید فرصت بازی پیدا نکرد.
سایت چمپیونات به سردار آزمون نمره عالی ۷ و نیم را داد تا بهترین بازیکن روبین کازان در این بازی شود. میلاد محمدی نیز در این ارزیابی نمره متوسط ۶ و نیم گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.