کد خبر:۶۸۷۴۷۳

لغو ممنوعیت آموزش زبان انگلیسی در کره جنوبی

پس از اعتراضات فراوان والدین به تصمیم وزارت آموزش و پرورش کره جنوبی برای ممنوعیت یادگیری زبان انگلیسی، علاوه بر اینکه این قانون لغو شد، سیاست‌های دیگری برای آموزش زبان به دانش‌آموزان ابتدایی در نظر گرفته شد.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، پس از اعتراضات فراوان والدین به تصمیم وزارت آموزش و پرورش کره جنوبی برای ممنوعیت یادگیری زبان انگلیسی در مقطع اول و دوم ابتدایی، علاوه بر اینکه این قانون لغو شد، سیاست‌های دیگری برای آموزش زبان به دانش‌آموزان ابتدایی در نظر گرفته شد. 

بنابر اعلام مقامات آموزش و پرورش کره جنوبی، 561 معلم بومی انگلیسی برای آموزش به دانش‌آموزان مقطع اول و دوم ابتدایی مدارس سئول از ابتدای سال تحصیلی جاری مشغول به کار می‌شوند. 

شنیده‌ها حاکی از‌ آن است که دلیل این تصمیم، موج شدید اعتراضات والدین و این که آنها قصد فرستادن فرزندشان به کلاس‌های خصوصی آموزش زبان را داشته‌اند، بوده است. 

وزارت آموزش و پرورش کره جنوبی طی یک بیانیه اعلام کرد:‌ لغو قانون آموزش زبان انگلیسی در مدارس ابتدایی و استخدام معلم‌های بومی انگلیس تنها به منظور جلوگیری از شکاف بیشتر بین دانش‌آموزان غنی و فقیر است.

در حال حاضر 337 معلم بومی در 351 مدرسه ابتدایی عمومی در سئول مشغول کار هستند که از ابتدای سال جاری، 561 معلم دیگر به این لیست اضافه می‌شوند. 

آموزش و پرورش کره جنوبی اعلام کرد: برای برداشتن بار مالی آموزش زبان انگلیسی از دوش والدین، برنامه‌ای به نام «Vitalize Seoul English Public Education Plan» تدوین کرده‌ایم که تنها هدف آن کاهش شکاف تحصیلی یادگیری زبان انگلیسی بین دانش‌آموزان غنی و فقیر و ایجاد محیطی است که دانش‌آموزان بتوانند به طور طبیعی زبان انگلیسی را یاد بگیرند. 

همچنین وزارت آموزش و پرروش تلاش می‌کند، برنامه‌ها و سمینارهایی را برای والدین و به منظور بهبود درک از آموزش زبان انگلیسی برگزار کند.

کوان جی-یونگ، مدیر بخش سیاست‌های آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان در وزارت آموزش و پرورش کره‌جنوبی می‌گوید:‌ کارشناسان زبان انگلیسی، بهترین سن برای یادگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم را 9 سال می‌دانند.

 

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار