کد خبر:۶۸۷۶۴۰

هافبک منچسترسیتی: نمی‌توان تیم کی‌روش را دست‌کم گرفت

رناردو سیلوا، هافبک تیم ملی پرتغال گفت: ما در گروه بسیار دشواری در این رقابت‌ها قرار گرفته‌ایم و ابتدا فقط به صعود از این گروه فکر می‌کنیم و بعد از آن روی مراحل بعدی تمرکز خواهیم کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اسپانیا که از قدرت‌های فوتبال جهان محسوب می‌شود اما تیم ملی مراکش هم قدرت اول فوتبال آفریقا محسوب می‌شود که بازیکنان بسیار خوبی دارد. من به خاطر حضورم در موناکو در گذشته تعداد زیادی از ملی‌پوشان مراکش را می‌شناسم و آنها از دوستان خوب من هستند. ما بازی بسیار سختی مقابل مراکش پیش‌رو داریم.

هافبک منچسترسیتی ادامه داد: بعد از آن و در آخر ما باید به مصاف تیم ملی ایران برویم که مربی آنها کارلوس کی‌روش را همه می‌شناسند و نمی‌توان به هیچ عنوان تیم او را دست‌کم گرفت. به همین دلیل معتقدم ما در گروه دشواری قرار داریم و ابتدا باید روی صعود از این گروه تمرکز و بعد به مراحل بعدی فکر کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار