آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۲۳۶

ایوانکوویچ برنامه آماده‌سازی پیش فصل سرخپوشان را ارسال کرد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برنامه آماده سازی پیش فصل سرخپوشان را برای مسئولان این باشگاه ارسال کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، برانکو ایوانکوویچ که دوره تعطیلی تمرینات را برای استراحت در کشورش به سر می‌برد، برنامه مورد نظر خود برای تمرینات، اردو و بازی‌های تدارکاتی را برای باشگاه پرسپولیس ارسال کرد تا برنامه‌ریزی‌های لازم برای این منظور از سوی باشگاه انجام شود.

طبق این برنامه، شروع تمرینات سرخپوشان از همان تاریخ 26 خرداد خواهد بود که پیش از این اعلام شده بود. اولین تمرینات هم از ساعت 17:30 دقیقه این روز خواهد بود و در اکثر روزها تمرینات به صورت روزی دو جلسه انجام می‌شود.
درخواست برانکو برای اردوی 12 روزه

برانکو ایوانکوویچ در برنامه‌ای که برای آماده‌سازی سرخپوشان در نظر گرفته است، اردوی 12 روزه را از باشگاه درخواست کرد.

او برای شروع این اردو، تاریخ 8 تیر ماه را در نظر دارد و بر اساس آن، تمرینات تا 20 تیر ماه انجام می‌شود. با اجرای این برنامه، 21 تیر ماه زمان بازگشت سرخپوشان خواهد بود.

در جریان این اردوی آماده سازی در اکثر روزها تمرینات دو جلسه خواهد بود و چهار روز هم برای انجام بازی‌های تدارکاتی در نظر گرفته شده است.

برانکو ایوانکوویچ با توجه به برنامه‌ای که برای تمرینات در نظر گرفته است، روز سه‌شنبه 29 خرداد ماه را برای انجام تست‌های پزشکی در نظر گرفته است تا هماهنگی‌های لازم به این منظور انجام شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار