درخواست ضرغامي از حوزه هاي علميه
به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو» به نقل از واحد مرکزي خبر، رئيس سازمان صدا و سيما در اين نشست از فضلا و شخصيت هاي برجسته حوزه علميه قم خواست با زبان رسانه و توجه به سلائق عموم مخاطبان با برنامه سازان صدا و سيما در ساختار هاي مختلف همکاري کنند.
ضرغامي همچنين به آمادگي رسانه ي ملي در استفاده از ظرفيت هاي دفتر تبليغات اسلامي قم تاکيد کرد .
در اين جلسه مديران و مسئولان دو نهاد نيازهاي ضروري مردم به ويژه نسل جوان در حوزه موضوعات ديني و معارفي را مورد بررسي قرار دادند و تصميماتي نيز در حوزه هاي مختلف اتخاذ گرديد.
حجت الاسلام رباني، رئيس دفتر تبليغات اسلامي نيز در اين نشست با تشريح ظرفيت هاي موجود براي تقويت همکاري ها ، نقش صدا و سيما در ترويج انديشه هاي ديني را مهم توصيف کرد.
وي با اشاره به مجموعه امکانات و ظرفيت هاي آموزشي، پژوهشي و خدماتي به ويژه مرکز پاسخگويي به سوالات ديني گفت اين مرکز که به صورت مستقيم پاسخگوي سوالات شرعي مخاطبان است با همکاري صدا و سيما مي تواند در ارتقاء سطح ديني جامعه بسيار سودمند باشد.
نشست مشترک مسئولان دفتر تبليغات اسلامي با مديران رسانه ملي با هدف تقويت همکاري هاي مشترک بين دفتر تبليغات اسلامي قم و رسانه ي ملي در حوزه هاي برنامه سازي، بهره مندي مشترک از دستاوردها، تجارب و استفاده از نيروهاي فاضل و مستعد حوزه در مباحث رسانه اي، هنري، کودک و نوجوان، تاريخي، معارفي و مستند برگزار شد./انتهاي پيام/