نقشه راه مذاکرات 1+6 تا دو هفته آينده مشخص مي شود
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، علي باقري در ارتباط مستقيم تلويزيوني از ژنو با برنامه گفت وگوي ويژه شبکه دو سيما، اظهار داشت: بر اساس نقشه راهي که توافق مي شود؛ جدول زماني و موضوعي، اولويت ها و الزامات هر يک از طرفين تعيين خواهد شد و بر اساس آن چارچوب ادامه مذاکرات مشخص مي شود.
معاون دبير شوراي عالي امنيت ملي ادامه داد: در اين مذاکرات ايران و طرف مقابل هريک پيشنهادي را براي نقشه راه مذاکرات متقابل آينده مطرح کردند و مذاکرات براي توافق بر نقاط مشترک آن تا دو هفته آينده انجام خواهد شد.
وي با اشاره به اينکه پيشنهاد ايران بسيار شفاف بود، افزود: اين اختيار به طرف مقابل داده شده است که نتيجه کار را با انتخاب مسير مذاکرات مشخص کند.
باقري در ادامه گفت: طرف مقابل مي تواند با جمع «1+6» بر زمينه هاي همکاري مشترک تاکيد کند که دراين صورت نگراني هاي موجود به تعهدات متقابل تبديل مي شود و نتيجه آن صلح و ثبات بين المللي است.
معاون دبير شوراي عالي امنيت ملي اضافه کرد: همچنين طرف مقابل مي تواند جمع «1-7» را انتخاب کند که نتيجه آن مطلوب هر يک از کشورها نيست.
وي در توضيح روند مذاکرات در يک ماه گذشته گفت: ابتدا ايران بسته پيشنهادي را به کشورهاي غربي تحويل داد و سپس بسته پيشنهادي طرف مقابل در سفر سولانا به تهران ارائه شد.
معاون سياست خارجي و امنيت بين الملل شوراي عالي امنيت ملي اضافه کرد: در همين سفرِ سولانا، دو سند ديگر هم به طرف ايراني ارائه شد که يکي نامه 6 وزير خارجه به طرف ايراني بود که دو هفته پيش پاسخ داده شد و ديگري سند نقشه راه بود که قرار شد ايران آن را بررسي کند و در نشست ژنو در دستور کار قرار بگيرد./انتهاي پيام/