اگر مقابل دين ما بايستيد مقابل همه دنيايتان خواهيم ايستاد
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، متن کامل بيانيه دانشگاهيان دانشگاههاي اروميه تجمع كننده مقابل سازمان ملل در اعتراض به تهديد اتمي اوباما به اين شرح است: زماني كه اوباما در اعتراض به رويكرد دولت بوش پسر با شعار تغيير به قدرت رسيد قند را در دل خيلي از كساني كه فريب اين ظاهر سازيها را خورده بودند آب نمود فارغ از اينكه اين رفتار تاكتيكي ديري نپاييد و چهره واقعي خود را به همگان نشان داد.
پس از پيام ويدئويي در سال گذشته كه خطاب به ملت ايران منتشر شد شاهد تدبير هوشمندانه مقام معظم رهبري بوديم كه دست دراز شده را دست چدني با روكش مخملي ناميد كه با تهديد هستهاي اوباما محقق شد.
اين رويكرد مزدورانه كه در ادامه سياستهاي قبلي كاخ سفيد است ريشه در زياده طلبي هاي آنان دارد كه ناشي از خوي استكباري و قدرت بدون تزكيه ايالات متحده است.
ما دانشجويان دانشگاهها ضمن حمايت از سياستهاي ابتكاري و فعالانه دولت دهم اعلام مي كنيم كه همانا شهادت آرزوي ديرينه بوده و به همين واسطه به سران كاخ سفيد هشدار مي دهيم اگر در مقابل دين ما بايستيد در مقابل همه دنياي تان مي ايستيم./انتهاي پيام/