تشكل‌هاي دانشجويي: مزدوران دشمن را خوراك كوسه‌هاي خليج فارس خواهيم كرد
کد خبر:۶۹۱۱۵
در بيانيه نهايي تجمع كنندگان مقابل سازمان ملل عنوان شد؛

تشكل‌هاي دانشجويي: مزدوران دشمن را خوراك كوسه‌هاي خليج فارس خواهيم كرد

تشكل‌هاي دانشجويي كشور در بيانيه نهايي خود در تجمع مقابل سازمان ملل تصريح كردند: آنهايي كه قصد هر گونه تجاوز را به اين مرز و بوم در ذهن مي‌پرورانند بدانند از مزدورانشان خوراكي براي كوسه‌هاي خليج فارس خواهيم ساخت.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در بيانيه اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل، اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان، جنبش عدالتخواه دانشجويي و دفتر تحكيم وحدت آمده است: پروژه مشترك آمريكايي- صهيونيستي طرح پرونده هسته‌اي ايران در شوراي امنيت و انجام عمليات رواني و رسانه‌اي دامنه دار و پرحجم، براي نظامي و تسليحاتي معرفي كردن فعاليت‌هاي صلح آميز هسته‌اي كشور‌مان و با هدف ايجاد فشار سياسي و تبليغاتي و زمينه سازي براي تحميل خواسته‌هاي نامشروع و اراده استكباري بر ايران مدتي است كه كليد خورده و قدرت‌هاي نامشروع بين المللي تمام تلاش و سعي خود را به كار بسته‌اند تا با استفاده از تاكتيك‌هاي پيچيده جنگ تبليغاتي، سياسي و اجتماعي جهاني عليه ملت ايران به وجود آورند و مردم و مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي را مجبور به عقب نشيني و پذيرش خواسته‌هاي فزون طلبانه خود كنند و بهره برداري كشورمان از فناوري صلح آميز هسته‌اي را متوقف و با انحصاري نگه داشتن اين ظرفيت عظيم علمي، توازن نابرابر قدرت علمي و اقتصادي را به نفع خود حفظ كنند.

در ادامه اين بيانيه تصريح شده است: آناني كه تنها مجرم هسته‌اي تاريخ بشريت محسوب مي شوند و جنايات آنها در بمباران هسته‌اي هيروشيما - كه فقط تنها حادثه‌اي از جنايات تروريسم دولتي آمريكاست - كافي بود تا براي هميشه تاريخ، عرق شرمندگي و سرافكندگي را بر جبين خويش تجربه كنند، اين بار با تهديد اتمي ملت ايران، روي ديگري از سكه اين پروژه آمريكايي، صهيونيستي را به نمايش گذاشته است.

در اين بيانيه خاطرنشان شده است: اما اين طرف جبهه، استعمارگران فرانوين گويا فراموش كرده‌اند كه روزگاري بشريت با ادعاي گذار از ديگر كشي و در راستاي دستيابي به صلح و امنيتي فراگير دست به تاسيس نهادها و سازمان‌هايي زد كه قرار بود از دو فاجعه بي نظير جنگ جهاني اول و دوم درس عبرت گيرد و هم و غم خود را در راستاي جبران گذشته و پيشگيري از تكرار چنان وقايعي سازماندهي كند.

در بيانيه تشكل هاي دانشجويي كشور با اشاره به اينكه آنچه امروز براي افكار عمومي ملت‌ها به اثبات رسيده اين است كه نهادسازي‌ها و ارگان پردازي‌هاي بين المللي در چنبره‌ تمايلات امپرياليستي عده‌اي محدود گرفتار است و جهانخواران به آبروريزي از دستاوردهاي مدني فرزندان آدم كمر بسته‌اند، تاكيد شده است: البته آناني كه در تاريخ اين مرز و بوم كنكاشي داشته‌اند خوب مي‌دانند و نيازي به توضيح نيست كه اينجا ايران است و هراسي از زورگويي و عربده كشي قلدرمابانه در دل مردان و زنانش راه نمي يابد و اگر سازمان‌هاي بين المللي نيز اقدامي عملي و قانوني براي جلوگيري از تهديد اين ملت انجام ندهند، ملت ايران خود به دفاع از مرزهاي جغرافيايي و عقيدتي‌اش اقدام خواهد كرد.

اين بيانيه اضافه كرده است: امروز جهان در آستانه جنگ جهاني سوم قرار گرفته و انسان‌هايي به ستوه آمده از ظلم و جورهاي بي حساب، حاضر به سكوت و انفعال نيستند و اين بار در مقابل تماميت جبهه ظالمان ايستاده، بيني متجاوزان را به خاك مذلت خواهند ماليد و آنان كه با سكوت و همراهي خود در منطقه دلخوش كرده‌اند كه در صورت شكل گيري جنگ، آتش آن دامن آنها را نخواهد گرفت، يقين بدانند كه اين جنگ با سبقه ايدئولوژيك خود خواه يا ناخواه دامان همه جهانيان را خواهد گرفت.

دانشجويان مسلمان دانشگاه‌هاي ايران ضمن دعوت از دانشجويان و استادان براي حضور در تجمع بزرگ دانشگاهيان در روز چهارشنبه، 15 ارديبهشت ماه مقابل دفتر سازمان ملل متحد در تهران، اعلام مي كنند: براي رويارويي با آنهايي كه قصد هر گونه تجاوزي را به اين مرز و بوم در ذهن مي پرورانند، لحظه شماري مي كنيم و منتظر خواهيم ماند تا از مزدورانشان خوراكي بسازيم براي كوسه‌هاي خليج فارس، منتظر خواهيم ماند تا افسانه‌هايي بسازيم براي كودكانشان، تا به ياد داشته باشند كه ايران كجاست، منتظر خواهيم ماند تا فقط با اشارتي از سوي مقتدايمان، دنيايشان را به جهنمي هولناك مبدل كنيم، اين انتظار را بر ما طولاني نكنيد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار