طرح تحول و تعالي از اهداف مهم بسيج دانشجويي است
رضا سراج در آستانه افتتاح همايش «تحول و تعالي در بسيج دانشجويي» كه با حضور بيش از 3 هزار نفر از مسئولان بسيج دانشجويي سراسر كشور به مدت سه روز در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود، در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، گفت: تحول و تعالي بر اساس رهنمودهاي مقام معظم رهبري در دستور كار سپاه پاسداران و نيروهاي پنج گانه آن قرار دارد و به همين منظور نيروي مقاومت بسيج در راستاي اين هدف، اهتمام بسيار جدي به مسئله تحول و تعالي بسيج و بسيج دانشجويي دارد.
وي افزود: بسيج دانشجويي به عنوان يك نيروي پيشرو و پيشگام در اين حركت، برنامههاي خود را از چهار ماه قبل با تشكيل كارگروه تحول و تعالي در بسيج دانشجويي آغاز كرد.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي كشور ادامه داد: در طي اين مدت ضمن آسيب شناسي و تبادل نظر در اين كارگروه، سعي شد وضع موجود به خوبي تجزيه و تحليل شود و براي دستيابي به وضعيت مطلوب و اهداف از پيش تعيين شده راهبردهاي دقيق و عملياتي مورد توجه قرار گيرد.
سراج در ادامه با اشاره به اينكه اين طرح عظيم عملياتي يك راهبرد كلان و اصلي دارد، گفت: اين راهبرد كلان را 12 زيرراهبرد تقويت مي كند و اين تحول در حوزههاي رويكرد، نگرش، ساختار و رفتار در بسيج دانشجويي است.
وي در ادامه به تشريح فعاليتهاي انجام شده در اين زمينه و ارائه راهبردها به استانهاي کشور، گفت: در سفرهاي استاني كه به 15استان مهم كشور داشته ايم، مراحل مقدماتي طرح تحول و تعالي براي دانشجويان بسيجي فعال اين استانها تشريح شد و نقدها و نظرهاي اين دانشجويان براي جمع بندي نهايي در كارگروه مذکور در حال بررسي است.
سراج در ادامه گفت: يكي از اهداف برگزاري اين اردو تشريح الزامات اين حركت عظيم براي 3 هزار نفر از دانشجويان فعال و مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاههاي سراسر كشور ميباشد كه با بررسي و تبادل نظر و اخذ نظرات اين دانشجويان طرح نهايي و تكميل شده آن به اجرا در خواهد آمد.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي كشور تصريح كرد: اين طرح داراي پنج گام اساسي است؛ اولين گام آن سازماندهي نيروها در ساختار جديد بسيج دانشجويي دانشگاههاي سراسر كشور است كه تا قبل از شروع ترم جديد تحصيلي دانشجويان عملياتي خواهد شد.
سراج در ادامه به اجزاي تشكيل دهنده طرح تحول و تعالي سازماني بسيج دانشجويي پرداخت و گفت: سازمان بسيج دانشجويي بر سه موضوع مهم اهتمام جدي دارد كه ارتقاي معنويت، معرفت، بصيرت و مهارت در بين دانشجويان بسيجي دانشگاههاي سراسر كشور يكي از اين موارد است.
وي با اشاره به اينكه يكي ديگر از موضوعات مهم اين راهبرد تحقق انتظارات و مطالبات مقام معظم رهبري از بسيج دانشجويي و تسريع در موارد مدنظر ايشان اعم از کمک به كارآمدي دولت، خدمت رساني و ايده پردازي براي حل چالش ها و معضلات كشور است، اظهار داشت: مخاطب محوري كه در واقع اجراي برنامه هاي فرهنگي براي دانشجويان دانشگاه هاي سراسر كشور است، ايجاد تحول و تعالي همه جانبه براي تسريع در تحقق اسلامي شدن دانشگاه ها، ايجاد شور و نشاط بيشتر در بين جوانان دانشجو و همچنين تربيت نيروهاي لازم براي تحقق سند چشم انداز كشور از ديگر موضوعات مورد توجه براي اجراي اين طرح است.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي كشور بيان داشت: بسيج دانشجويي در رويكرد جديد خود يعني تحول و تعالي اين سازمان، اهتمام ويژه اي به عمق بخشي به نظام و انقلاب اسلامي خواهد داشت و در اين مسير جهاد علمي را يكي از مهم ترين راهبردهاي خود قرار داده است.
خاطرنشان مي شود، در اين اردوي 3 هزار نفري كه با حضور مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي سراسر كشور به مدت سه روز در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود، سخنران مراسم افتتاحيه آيت الله مصباح يزدي است و در روزهاي بعد نيز وزير علوم، وزير بهداشت، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها، فرمانده نيروي مقاومت و فرمانده كل سپاه حضور خواهند داشت و به ايراد سخنراني مي پردازند.
لازم به ذكر است، دانشجويان شركت كننده در اردوي تحول و تعالي سازمان بسيج دانشجويي از دانشگاه هاي دولتي، علوم پزشكي، آزاد و پيام نور هستند./انتهاي پيام/