آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۳۵۴۱

شجاعی: استحقاق ما بیش از این بود

کاپیتان تیم ملی گفت: در جام جهانی ۲۰۱۸ لیاقت و استحقاق ما بیشتر از این بود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسعود شجاعی بعد از تساوی یک بر یک تیم ملی مقابل پرتغال و حذف از جام جهانی گفت: بازی سختی بود، می‌دانستیم از اول کار سختی داریم، لیاقت و استحقاق ما بیشتر از یک امتیاز بود. نمی‌خواهم توجیه کنم، اما اگر باهوش‌تر و با تجربه‌تر بودیم و بازی‌های دوستانه بیشتری داشتیم راحت‌تر کار می‌کردیم و در گروه مرگ صعود کنیم.

وی در مورد اینکه تنها بازیکنی است که تجربه حضور در ۳ جام جهانی را داشته و آیا قصد خداحافظی از تیم ملی را دارد، گفت: برایم افتخار بزرگی است که با پیراهن تیم ملی در ۳ جام جهانی حضور داشتم. باعث افتخار است که در خدمت تیم ملی باشم، برایم مهم‌تر این بود که بتوانیم کسب نتیجه کنیم و به مرحله بعد صعود کنیم، خیلی‌ها در خود ایران روی تیم ما حساب نمی‌کردند و حتی برخی از هموطنان توقع موفقیت نداشتند. هنوز فکری در مورد خداحافظی نکردم و تا زمانی که از لحاظ فیزیکی و روحی بتوانم در بهترین سطح باشم و مربیان تیم ملی هم روی من حساب کنند، در خدمت تیم ملی هستم.
کاپیتان تیم ملی در مورد عملکرد داور مسابقه تصریح کرد: به عنوان بازیکن نمی‌توانم در جام جهانی در مورد داور بازی صحبت کنم، اما به عنوان کاپیتان تیم ملی می‌توانم نظرم را در مورد استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی بیان کنم. من مخالف کمک‌داور ویدئویی هستم، اشتباهات داوری پیش می‌آید، اما، چون تا به اینجا اکثر بازی‌ها را دنبال کردم دیده‌ام در کمک داور ویدئویی سلیقه‌ای عمل می‌شود و تصمیم‌های متفاوتی می‌گیرند، این اتفاق زیاد جالب نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار