دبیر ستاد توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری گفت:یکی از مهمترین اهداف شتابدهندههای زیست فناوری پزشکی در حوزه دارو این است که از سال ۹۷ شاهد رشد سریع داروهای زیست فناوری در کشور باشیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در خصوص توسعه داروهای زیستی درکشور، بیان کرد: در حال حاضر ۱۶۰ داروی بیوتکنولوژی در دنیا وجود دارد و قطعا این بازار در آینده بزرگتر و با ارزش افزوده بالاتری به کار خود ادامه خواهد داد و ما نیز باید در این بازار سهم خود را ادا کرده و شتاب دهندهها را به سمت دانشکدههای داروسازی سوق دهیم.
وی افزود: بر اساس اولویتهای کشور، ۳۸ دارو را در لیست تولید قرارداده ایم و تا الان توانایی تولید حدود ۱۲ دارو توسط شرکتها اعلام شده و بقیه داروهای مورد نیاز نیز طی لیستی به شرکتها اعلام میشود تا در صورت توانایی تولید آن دارو، آمادگی خود را اعلام کنند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف شتابدهندههای زیست فناوری پزشکی در حوزه دارو این است که از سال ۹۷ شاهد رشد سریع داروهای زیست فناوری در کشور باشیم.