آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۹۳۳
نیشینو:

ژاپن خوب بود و باید برنده بازی با بلژیک می‌شد

سرمربی تیم ملی فوتبال ژاپن گفت:خوب بازی کردیم و باید برنده بازی با بلژیک می‌شدیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آکرا نیشینو بعد از باخت 3 بر 2 مقابل بلژیک در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2018  روسیه اظهارداشت:نه فقط خوب بازی کردیم بلکه حتی باید برنده بازی می‌شدیم.تیم ژاپن به قدر کافی قدرتمند برای کسب برد بود.اما یک گل کار ما را خراب کرد.

وی ادامه داد:وقتی که 2 بر صفر از بلژیک جلو افتادیم، بازهم می‌خواستیم گل بزنیم و همه دیدند که چه موقعیت‌های خوبی هم داشتیم.اما وقتی گل اول را با اشتباه بازیکنان خود دریافت کردیم، برتری خود را ازدست دادیم.

نیشینو ادامه داد:برای این رویارویی چندین برنامه در ذهن داشتیم.اگر به گل سوم می‌رسیدیم، شرایط به سود حریف تغییر نمی کرد.در آخرین ثانیه‌های بازی می‌‌خواستیم نتیجه را تغییردهیم اما اسیر ضدحمله آنها شدیم و نتیجه را از دست دادیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار