کد خبر:۶۹۵۷۹۰
رییس دانشگاه اراک:
دانشگاه اراک با کمبود امکانات خوابگاهی مواجه است
رییس دانشگاه اراک گفت: کمبود امکانات خوابگاهی به ویژه برای دانشجویان دختر دانشگاه اراک از جمله مشکلات است و وجود ۶ دانشجو در یک اتاق کیفیت تحصیل را کاهش میدهد.

بهگزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید حمیدی رئیس دانشگاه اراک در مراسم تجلیل از خیران علم و دانش و افتتاح ساختمانهای مردمی ساز اراک، گفت: دانشگاه اراک از سال ۱۳۵۰، با چهار رشته فیزیک، ریاضی، شیمی و ادبیات فارسی آغاز به کار کرد. بیش از ۷ هزار و ۲۰۰ نفر دانشجو داریم، ۲ دانشکده جدید حقوق مدیریت و هنر هم در دست اقدام هستند، نکتهای که قابل توجه در حوزه دانشگاه ارتباط با جامعه، صنعت و کشاورزی از طریق ایجاد و راهاندازی شرکتهای فنآور است، مرکز رشد دانشگاه از سالها پیش راهاندازی شد.
حمیدی افزود: محیط زیست و کمبود آب از چراغ قرمزهایی است که ما در استان و کشور با آن مواجه هستیم که گرهگشایی از این مشکلات و پاسخ به نیازهای جامعه در گرو مشارکت اصحاب اندیشه و علم در کانونهای دانشگاهی و پژوهشی است، چهار پژوهشکده دانشگاه اراک در بخشهای مختلف فعالیتهای پژوهشی دارند.
رئیس دانشگاه اراک بیان کرد: کمبود امکانات خوابگاهی به ویژه برای دانشجویان دختر دانشگاه اراک از جمله مشکلات است و وجود ۶ دانشجو در یک اتاق کیفیت تحصیل را کاهش میدهد، بزرگترین مشکل دانشگاهها کمبود تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی بوده، وظیفه دانشگاه تربیت نیروهای کارآمد دانشگاهی است و اگر بخواهید این نیروهها اثر بخش باشند باید در کارگاهها به صورت عملی آموزش ببیند.
وی عنوان کرد: ۲ هزار و ۸۰۰ مرکز آموزش عالی در کشور دایر است که ۱۷۰ واحد با بودجه مستقیم دولت اداره میشود و بودجه محدود توان رسیدگی مطلوب به این حوزه را نمیدهد، در سایر کشورهای دنیا ۵۰ درصد بودجه دانشگاهها را مردم حمایت میکنند.
حمیدی ادامه داد: برای توسعه پایدار باید حمایت مردمی در کنار حمایت دولتی باشد و در غیر این صورت توسعه پایدار صورت نخواهد گرفت.
رئیس دانشگاه اراک در پایان اظهار داشت: امیدواریم هر سال این نشستها را داشته باشیم، دانشگاه اراک ۱۴ شرکت دانشبنیان دارد که در بخشهای مختلف قراردادهایی را منعقد کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.