کد خبر:۶۹۵۸۲۲
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی:

دانشگاه‌ها با صنعت هماهنگ نیستند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی گفت: دانشگاه‌ها با صنعت هماهنگ نیستند در صورتی که همه دانش و علم موجود در جامعه از دل دانشگاه‌ها بیرون می‌آیند، خیران هم باید به اثربخشی کار خود دقت داشته باشند.
به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی در مراسم تجلیل از خیران علم و دانش و افتتاح ساختمان‌های مردمی‌ساز اراک، گفت: ایجاد بستر مناسب برای انجام کار خیر در دانشگاه‌ها کم است و چرا آن میزانی که باید اتفاق بیفتد، رخ نمی‌دهد.
 

فرخی افزود: برای ترغیب بیشتر خیران به منظور انجام کار‌های خیر در زمینه دانشگاه‌ها، باید فعالیت‌های زیادی انجام دهیم، زیرا حجم کار و حجم نقدینگی که برای انجام کار‌های خیر از جمله احداث مکان‌های مختلف، آزاد‌سازی زندانیان، سرپرستی ایتام، نذری‌های مختلف وجود دارد بسیار زیاد است.
 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی عنوان کرد: خود دانشگاه‌ها هم نسبت به جایگاه خود واقف نبوده و خیلی از مواقع با نادیده گرفتن جایگاه خود و اهمیتی که دارند مانع از توجه عمومی و خیران شده که این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد، دانشگاه‌ها با صنعت هماهنگ نیستند در صورتی که همه دانش و علم موجود در جامعه از دل دانشگاه‌ها بیرون می‌آیند، خیران هم باید به اثربخشی کار خود دقت داشته باشند، برای جذب حمایت خیران ظرفیت‌های زیادی وجود دارد و نیاز به آسیب‌شناسی است.
 

وی تصریح کرد: در دهه گذشته، بخش غیر دولتی در حوزه آموزش ورود بسیار خوبی داشته است، هنوز هم باید در این قسمت تامل کرد که چرا یک مرکز آموزش عالی به صورت غیرانتفاعی شکل گرفته، اما هم‌اکنون سرمایه‌گذاران در این بخش‌ها درحال ورشکستگی هستند و اگر جواب به این سوال را ندهیم جذب دیگر سرمایه‌گذار‌ها سخت می‌شود.
 

فرخی ادامه داد: در بحث مشارکت باید آسیب‌شناسی شود و در نحوه سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی در حوزه آموزش عالی، ایراداتی وجود دارد که باید مشکلات برطرف شود، روش‌های زیادی در بحث مشارکت پرورانده شده است، اما زمانی که اسمی از مشارکت می‌آید تنها مشارکت مدنی به ذهن ما می‌رسد، اما امروزه روش‌های گوناگون به طرق مختلف پیش آمده است که دامنه گسترده‌ای دارند و این روش‌ها با علم، دانش و تخصص مورد نیاز در کشور نهادینه شده‌اند.
 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: باید یک مرکزی را ایجاد کنیم به نحوی که مشارکت‌هایی که از نظر قانونی امکان‌پذیر است اتفاق بیفتد.
 

وی عنوان کرد: خیران از مال حلال و رفاه خود می‌گذرند و در کار‌های خیر شرکت می‌کنند، ایجاد اشتغال و ایجاد کار ارزش زیادی دارد، ولی می‌توان گفت که سرمایه‌گذاری در دانشگاه‌ها امری مهم است و باید به دنبال روش‌هایی باشیم که در دل دانشگاه هم شغل ایجاد کنیم تا سرمایه‌گذاری در این بخش هم مورد توجه قرار گیرد.
 

فرخی در پایان افزود: مرکز دانشگاه می‌تواند الگوی بسیار مناسبی برای توسعه علم کشور باشد، باید دانشگاه‌ها را رصد و صیانت کرده و برای حل مشکلات آن‌ها تلاش کرد تا افراد سرمایه‌گذار جذب شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار