کد خبر:۶۹۷۲۲۶
علیزاده:

تعداد فارغ التحصیلان بین‌المللی دانشگاه‌های کشور افزایش یافت

مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان عنوان کرد: تعداد فارغ التحصیلان بین‌المللی دانشگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته ۱.۶ برابر شده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،عبدالحمید علیزاده،مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان غیرایرانی بورسیه وزارت علوم در دانشگاه تهران گفت: در راستای تمرکز زدایی در حوزه مربوط به امور دانشجویان بین‌المللی که از سوی وزارت علوم ابلاغ شده است امسال جشن‌های فارغ التحصیلی دانشجویان خارجی به صورت غیر متمرکز و منطقه‌ای برگزار شد.

وی افزود: این جشن‌ها در شهر‌های مشهد، تهران و اصفهان برگزار شده است که امیدواریم در سال آینده تعداد این جشن‌ها افزایش یابد.

مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: تعداد فارغ التحصیلان خارجی کشور نسبت به سال گذشته ۱.۶ برابر رشد داشته است.

علیزاده تصریح کرد: در سال گذشته ۳۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده اند که امسال این تعداد به ۵۰۰ فارغ التحصیل رسیده است.

وی یادآور شد: برنامه داریم تعداد دانشجویان بین‌الملل کشور را افزایش دهیم که در این راستا طرح جامع ساماندهی دانشجویان خارجی در دست بررسی است.

مدیرکل دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان گفت: در این طرح تمامی امور دانشجویان از پذیرش، جذب و تا فارغ التحصیلی برنامه ریزی خواهد شد.

علیزاده عنوان کرد: همچنین ارتباط فارغ التحصیلان خارجی با دانشگاه‌های کشور نیز در این طرح دیده شده است.
 
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار