
کد خبر:۶۹۷۳۹۰
خدابنده:
انتخاب نشدن شهردار کرج، از عملکرد ضعیف شورا است
سخنگوی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز گفت: انتخاب نشدن شهردار در کلانشهر کرج از عملکرد ضعیف شورا است و تعلل و کاستیها در اینباره ظلم در حق مردم عزیز شهر کرج محسوب میشود.
به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیامک خدابنده سخنگوی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز گفت: بسیج دانشجویی سعی دارد با بهرهگیری از اهداف انقلاب اسلامی، رهنمودهای امام خمینی (ره) را اجرایی کند و در راستای دفاع از اسلام و ارزشهای اسلامی گام بردارد و پاسدار اصول تغییرناپذیر نه شرقی و نه غربی هست و خواهد بود.
خدابنده با اشاره به اینکه کشور با بحران کمآبی مواجه است، بیان کرد: مشکل بیآبی کشور بسیار ناراحتکننده است؛ توجه به معضل خرمشهر و آبادان باید در دستور کار دولت قرار گیرد و کمک به آنها تنها با مدیریت جهادی محقق خواهد شد.
سخنگوی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز افزود: حضور بهموقع، انقلابی و جهادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بهمنظور آبرسانی به شهرهای مذکور قابلتقدیر است؛ بهتر است سایر مسئولین نیز در بروز مشکلات پیشقدم شوند.
وی تأکید کرد: خدمات جهادی و دلشاد کن نائب امام زمان (عج) توسط نیروهای ایثارگر و جهادی در بحث آبرسانی به مردم ایران و ساخت پالایشگاه بنزین یکی از مصادیق تحقق سخن گوهربار حضرت امام راحل (ره) است.
خدابنده از ارسال نامهای به ریاست محترم شورای اسلامی شهر کرج خبر داد و افزود: قبلاً نامهای را در جهت سؤال و پرسش از رئیس شورای اسلامی شهر کرج از طرف شورای تبیین مواضع ارسالشده است و منتظر جواب از سوی اعضای شورا هستیم و عملکرد آنان را رصد میکنیم.
سخنگوی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز انتخاب نشدن شهردار در کلانشهر کرج را از عملکرد ضعیف شورا برشمرد و تعلل و کاستیها در اینباره را ظلم در حق مردم عزیز شهر کرج دانست و ادامه داد: از شورای اسلامی شهر کرج خواستاریم کلانشهر کرج را به حال خود رها نکنند و به دور از جناحبازی فردی انقلابی، ولایتمدار، باتقوا، مدیر و جهادگر را بهعنوان شهردار کرج انتخاب نمایند شهر و شهروندان از خدمات شهری بینصیب نمانند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.