مدیر امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت گفت: اختلاف درآمد بین رشتههای مختلف پزشکی موجب شده بسیاری از دانشجویان استعداد درخشان رشتههای پولساز را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پروین پاسالار مدیر امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت در خصوص آخرین فعالیتهای مرکز امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت اظهار کرد: از دیگر تسهیلات در نظر گرفته شده برای دانشجویان استعداد درخشان این است که این دانشجویان میتوانند با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان در مقاطع تحصیلی بالاتر پذیرفته شوند.
وی در ادامه اظهارکرد: به طور مثال تعدادی از دانشجویانی که در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تحصیل میکنند اگر از دانشجویان استعدادهای درخشان باشند و امتیاز کافی را کسب کرده باشند ( تا ۹۰ درصدامتیاز آخرین پذیرفته شده رشته خود)، میتوانند با سهمیه استعدادهای درخشان به مقاطع بالاتر وارد شوند و این موضوع برای دانشجویانی که از کارشناسی به کارشناسی ارشد و همچنین از کارشناسی ارشد به PHD وارد میشوند، نیز صدق میکند.
پاسالار با اشاره به اینکه این امر در گذشته نیز در سطح محدودتری انجام میشد، گفت: تغییری که اتفاق افتاده این است که مرتبا امکانات تحصیل بیشتر و رشتههای جدید به این موضوع اضافه میشوند و به عنوان مثال، از سال گذشته، مقطع کارشناسی ارشد آموزش پزشکی به عنوان رشته تحصیلی دوم برای دانشجویان استعداد درخشان قرار داده شده است.
مدیر امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه اختلاف درآمد بین رشتههای مختلف پزشکی موجب شده بسیاری از دانشجویان استعداد درخشان رشتههای پولساز را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند، گفت: این مساله موجب میشود از حضور افراد مختلف در رشتههای مختلف پزشکی به عنوان دانشجویان سرآمد کشور بهرهمند نشویم.