بازدید بازرسان آژانس انرژی اتمی از دانشگاه‌های کشور تاسف بار است
کد خبر:۶۹۹۳۸۰
قدیانی:

بازدید بازرسان آژانس انرژی اتمی از دانشگاه‌های کشور تاسف بار است

رئیس سازمان بسیج علمی کشور گفت: موضوع بازدید بازرسان آژانس بین المللی اتمی از دانشگاه‌ها پسندیده نبود و موضوعی کاملا مردود به شمار می‌رود.

بازدید بازرسان آژانس انرژی اتمی از دانشگاه‌های کشور تاسف بار است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین قدیانی رئیس سازمان بسیج علمی گفت: پس از مطرح شدن خبر بازدید بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی از دانشگاه‌های کشور دو روایت اعلام شد که برخی‌ها گفتند بازدید مربوط به دو سال گذشته بوده و برخی نیز بازدید‌ها را مرتبط با اتفاقات اخیر دانسته اند.

وی افزود: در هر صورت بازدید بازرسان آژانس انرژی اتمی از دانشگاه‌های کشور تاسف بار است.

رئیس سازمان بسیج علمی کشور عنوان کرد: به نظرم ما یک مقداری در این فضا کوتاه آمدیم و باعث شده آن‌ها بر امورات آموزشی و علمی ما دخالت کنند که روند خوبی نیست.

قدیانی تاکید کرد: وظیفه دانشگاه تحقیق در هر زمینه‌ای که کشور احساس نیاز کند، خواهد بود.

وی عنوان کرد: علوم کاربرد‌های مختلف دارد و شاید غربی‌ها از تحقیقات مربوط به مسائل هسته‌ای استفاده سو کرده باشند، اما ما در نظام اسلامی می‌خواهیم از تحقیقات و عرصه‌های مختلف علم حسن استفاده را داشته باشیم.

رئیس سازمان بسیج علمی کشور گفت: بازدید بازرسان آژانس از دانشگاه‌های کشور پسندیده نبود و کاملا مردود است و متاسفانه اگر این بازدید‌ها مربوط به اتفاقات اخیر باشد به نوعی وادادگی به شمار می‌رود.
منبع: مهر
پربازدیدترین آخرین اخبار