کد خبر:۷۰۰۲۷۹
تراکتورسازی یک بازیکن آسیایی جذب کرد/ اولین ژاپنی در لیگ ایران
یوکیا سوگیتا بازیکن ژاپنی با امضای قراردادی ۳ ساله به تیم تراکتورسازی پیوست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال تراکتورسازی در ادامه فعالیت خود در فصل نقل و انتقالات یک بازیکن ژاپنی را بهعنوان سهمیه آسیایی جذب کرد.
یوکیا سوگیتا بازیکن ۲۵ ساله ژاپنی با امضای قراردادی ۳ ساله بهعنوان بازیکن سهمیه آسیایی به تیم تراکتورسازی پیوست.
این بازیکن جوان ۱۶۴ سانتیمتری در پست بازیساز بازی میکند و قابلیت بازی در پست وینگر چپ را نیز دارد. وی اولین بازیکن ژاپنی است که در لیگ برتر ایران بازی خواهد کرد.
سوگیتا سابقه بازی در تیمهای ژووه اسپانول اسپانیا، هرکولس اسپانیا، پاتایایونایتد تایلند، رایونگ افسی تایلند و دالکورد اف اف سوئد را در کارنامه دارد.
سرخ پوشان فوتبال آذربایجان پیشازاین هری فوریستر و آنتونیو استوکس را بهعنوان ۲ سهمیه بازیکن خارجی جذب کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.