کد خبر:۷۰۰۴۱۵
تاج:

نگاه ما به آینده و حضور در المپیک توکیو بعد از ۴۴ سال است/ یقین دارم آینده برای این جوانان است

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: با هدف حضور در المپیک آینده این تیم جوان و آینده دار را به میدان بازی‌های آسیایی می‌فرستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به آمادگی مطلوب تیم امید ایران برای حضور در بازیهای آسیایی اندونزی گفت: مجموعه ای از بهترین جوانان فوتبال ایران با رده سنی زیر ۲۱ سال که شالوده اصلی این تیم همان نوجوانان ایران در بازیهای جام جهانی هند است که بزرگانی مانند آلمان و مکزیک را شکست دادند، به این بازی‌ها اعزام می‌شوند.

رییس فدراسیون فوتبال ادامه داد: با تایید ستاد عالی بازیهای آسیایی و با هدف حضور در المپیک آینده این تیم جوان و آینده دار را به میدان بازی‌های آسیایی می فرستیم و نگاه ما به آینده و حضور در المپیک توکیو بعد از ۴۴ سال است و بسیار به آنها امیدوارم.

وی با بیان اینکه تیم امید کارش را از اردیبهشت ماه آغاز کرد و چهار بازی تدارکاتی را انجام داده است، خاطرنشان کرد: بازیکنان 5 روز پیش در اردوی عراق حاضر شدند و دو بازی تدارکاتی با این تیم که برای قهرمانی بسته شده است انجام دادند. آنها مقابل عراق که یکی از شانس های قهرمانی در بازی‌های آسیایی است یک بازی را پیروز شدند.

مهدی تاج افزود: کادر فنی خوبی بالای سر این تیم قرار دارد و بسیار با انگیزه و مصمم به میدان خواهند رفت.یقین دارم آینده از این جوانان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار